طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی
فیلمی از طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و مجلسی را در این مطلب مشاهده می کنید.
انار، میوه خوشمزه فصل پاییز است که میتوان در این فصل با استفاده از آن، ترشی خانگی خوشمزهای آماده کرد.
ترشی انار
ترشی انار، یکی از خوشمزه ترین ترشیهای ایرانی است که طعمی ترش و شیرین دارد و به دلیل رنگ زیبای آن، جلوهای خاص به سفره میدهد.
مواد لازم برای تهیه ترشی انار | |
لبو پخته و رنده شده | ۵۰۰ گرم |
دانه انار | ۱ کیلوگرم |
آب انار | ۱ لیتر |
سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور | ۱ لیوان |
پودر گلپر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز | ۲ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی انار
-
برای تهیه ترشی انار، ابتدا لبوها را شسته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید. سپس پوست لبوها را جدا و رنده کنید.
-
روی دانه های انار نمک بپاشید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت کنار بگذارید.
-
در این مرحله، آب انار و سرکه را در قابلمهای بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید.
-
دانههای انار مزه دار شده و لبوی رنده شده را به آب انار و سرکه جوشیده اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
-
سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
-
پس از خنک شدن کامل مخلوط، پودر گشنیز، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را اضافه و خوب مخلوط کنید.
-
ترشی انار را در شیشههای تمیز بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
-
به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
در ادامه، فیلمی از آموزش طرز تهیه ترشی انار را منتشر کردهایم که بسیار خوش رنگ و لعاب است.
ترفندهای برای خوشمزه شدن ترشی انار
-
برای بهتر شدن طعم ترشی، میتوانید از انواع مختلف سرکه مانند سرکه سیب یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.
-
میتوانید به دلخواه خود به ترشی، سبزیجات دیگری مانند هویج رنده شده یا خیار شور اضافه کنید.
-
برای تزیین ترشی، میتوانید از دانههای انار یا برگهای نعناع استفاده کنید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه ترشی انار را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر کاربران سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.