چالش های تپه باستانی سیلک مورد بررسی قرار گرفت
جلسه سیلک و چالش های آن با نگاهی به اهمیت و ضرورت حفظ و توسعه، برنامه ها و چشم انداز آینده برگزار شد.
جلسه سیلک و چالش های آن با نگاهی به اهمیت و ضرورت حفظ و توسعه، برنامه ها و چشم انداز آینده برگزار شد.
به گزارش ایمنا ، در این جلسه که با حضور اعضای راهبردی، معاون میراث فرهنگی کشور، معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرکل، معاون و کارشناسان امورپایگاهها، رئیس دفتر فنی استانداری اصفهان، نایب رئیس شورای شهر و معاون شهرسازی ومعماری شهرداری کاشان و مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان برگزار شد، چالش های محوطه باستانی سیلک با تاکید بر مسائل و مشکلات مرتبط با این محوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
فرهادعزیزی زلانی، مدیرکل امور پایگاه ها با اعلام این مطلب گفت: دراین جلسه با ارایه تاریخچه، کاوش های باستان شناختی صورت گرفته در این محوطه از سال ۱۳۱۰ تا کنون و مشکلات و معضلات پیش رو با توجه به واقع بودن این تپه در مرکزشهری از سوی جواد حسین زاده ساداتی مدیر پایگاه سیلک مباحث و موضوعات مهمی در خصوص آزاد سازی حریم این اثر تاریخی مطرح شد که به تصویب اعضاء شورای راهبردی نیز رسید.
به گفته او در این نشست پیرو مذاکرات صورت گرفته در خصوص تعداد پلاک های واقع درحریم، زمین های معوض، بازنگری طرح جامع و طرح تفضیلی، وضعیت تملک پلاک های موجود، ایجاد موزه ، مصوبات پیشین و .... قرار شد گزارشی از پیشرفت پروژه فتح المبین (زمین های در نظر گرفته شده به عنوان معوض پلاک های واقع در عرصه و حریم) توسط شهرداری در اسرع وقت تهیه و ظرف مدت یک ماه به شورای عالی ارائه شود.
عزیزی با اشاره به اینکه در این نشست مقرر شد کمیته ساماندهی و آزادسازی عرصه سیلک در سطح استان ظرف یک هفته تشکیل شود ادامه داد: همچنین پیشنهاد شد کمیته مشترکی از نمایندگان، استانداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و شهرداری تشکیل شده و زمین های قابل معوض بررسی و پیشنهاد شود.
مدیرکل امور پایگاهها با اشاره به معرفی نمونه های مشابه این تپه در جهان و اقدامات صورت گرفته افزود: در این نشست بر طراحی، احداث و مکان یابی موزه در همجوار تپه تاریخی سیلک با کمترین میزان مداخله در منظر تپه تاکید شد.