بررسی راهکارهای حل مشکلات شهروندان با موضوعات میراثی
مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان به همراه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان، از اماکن تاریخی درخواست شده توسط شهروندان واقع در محدوده محلات منطقه یک بازدید میدانی کردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، میثم بکتاشیان، مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان به همراه علیرضا ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان امروز _چهارشنبه بیستوهشتم اردیبهشتماه_ در بازدید مشترک از اماکن تاریخی که به دنبال مسائل مطرح شده توسط مردم در جلسات محله محوری، دیدارهای مردمی، تماسهای تلفنی و پیامهای ثبت شده در سامانه ۱۳۷ برنامهریزی و انجام شد، مشکلات ایجاد شده در این محدودهها را از نزدیک مشاهده کردند.
پس از این بازدید نیمروزه نیز کارگروهی جهت ارائه گزارش روند اقدامات شهرداری در خصوص مشکلات مطرح شده برگزار شد و این مسئولان ضمن بررسی راهکارهای ممکن برای حل مشکلات شهروندان با موضوع میراثفرهنگی بر لزوم تداوم برگزاری جلسات مشترک به منظور تسریع در رسیدگی به مشکلات مردم در این زمینه تاکید کردند.