تولید پیاز سالم به روش GAP در مزارع فریدن
تولید محصول پیاز سالم به روش GAP برای دومین سال پیاپی در هفت هکتار از مزارع شهرستان فریدن اجرا شد.
تولید محصول پیاز سالم به روش GAP برای دومین سال پیاپی در هفت هکتار از مزارع شهرستان فریدن اجرا شد.
به گزارش صداوسیما ؛ جمشید اسکندری مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، GAP را روشی برای تولید محصول سالم بیان کرد و گفت: امسال از 30هکتار مزارع شهرستان های فریدن، سمیرم، فریدونشهر، بویین و میاندشت و گلپایگان ببیش از 3هزار تن محصول پیاز سالم تولیدشد.
کارشناس معین روش نوین GAP استان اصفهان هم گفت: در روش GAPکارشناسان بر تمام مراحل تولید از زمان بسته بندی محصول تا عرضه به بازار نظارت و بازرسی می کنند.
قدرت الله مالوردی افزود: مواد غذایی مورد نیاز گیاه یا کوددهی و استفاده از سموم در این روش براساس آنالیز خاک و برگ اجرا می شود و طبق آزمایش های صورت گرفته تولید محصول سالم با موفقیت همراه بوده است.
کارشناس معین GAP استان گفت: حد مجاز نیترات 90میلی گرم در هر کیلوگرم است که خوشبختانه در محصول تولید شده فریدن این میزان کمتر از 17میلی گرم است.
پارسال برای نخستین بار در استان کشتGAP در 2هزار مترمربع از مزارع فریدن اجرا و بیش از 16تن پیاز سالم برداشت و به بازار عرضه شد.