افزایش سه برابری تولید گوشت مرغ در نطنز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز گفت: در سهماهه نخست امسال تولید گوشت مرغ در شهرستان نطنز رشد سه برابری داشته است.
سید محمدمهدی نظام طاهری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در سهماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد سه برابری تولید گوشت مرغ در شهرستان نطنز روبرو هستیم.وی افزود: یکصد واحد مرغداری گوشتی در شهرستان نطنز وجود دارد که دارای ظرفیت یکمیلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در یک دوره هستند که آمار قابل توجهی است.
رئیس شبکه دامپزشکی نطنز گفت: در سه ماهه نخست سال جاری بیش از یک میلیون 500 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که هر جوجه به وزن تقریبی 2.2 کیلوگرم رسیده که در مجموع 3 هزار و 300 تن گوشت مرغ تولید شده است.
نظام طاهری تصریح کرد: علاوه بر موارد یاد شده تولید جوجههای نیمچه گوشتی هم در شهرستان نطنز انجام میشود که در مرغداریهای دارای پروانه و تحت نظارت دامپزشکی هستند.