بیوگرافی محراب فاطمی و همسرش و فرزندان با افتخارات

بیوگرافی محراب فاطمی را با اطلاعاتی از همسرف خانوداه، سن، قد و وزن، اینستاگرام، افتخارات وی را با عکس آورده ایم.

بیوگرافی محراب فاطمی و همسرش و فرزندان با افتخارات

محراب فاطمی(Mehrab Fatemi) ورزشکار پاورلیفتینگ اهل ایران است که در سری جدید مردان آهنین در نوروز 1404 به عنوان یکی از داوران در کنار فرامرز خودنگاه حضور دارد. 

وی ۵ دوره در فینال مسابقات قوی‌ترین مردان ایران ملقّب به مردان آهنین حضور داشته‌است و همچنان رکورددار بیشترین قهرمانی با ۴ دوره قهرمانی در این مسابقات می‌باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعاتی از بیوگرافی محراب فاطمی و همسرش را در اختیار شما قرار می دهیم.

 

مشخصات محراب فاطمی

مشخصات فردی

نام کامل

 محراب فاطمی

تاریخ تولد

۱۶ اسفند ۱۳۵۳

محل تولد

تهران

شغل

ورزشکار پاورلیفتینگ 

نماد ماه تولد

حوت

مشخصات فیزیکی

قد

186 سانتی متر

وزن

۱۳۵ کیلو

رنگ چشم

قهوه ای

رنگ مو

مشکی

چپ دست یا راست دست

راست دست

مشخصات خانوادگی

نام برادران

روح الله، حسین، علی، مهدی و حسن

نام فرزندان (سال تولد)

ایلیا و پارمیدا

 

 Mehrab Fatemi (12)

بیوگرافی کامل محراب فاطمی

کودکی و اوایل زندگی

تاریخ تولد محراب فاطمی روز جمعه 16 اسفند 1353(سال پلنگ) مصادف با 7 مارس سال 1975 میلادی و 23 صفر سال 1395 هجری قمری در تهران به دنیا آمد اما اصالتا ترک تبریز است.وی هم اکنون 50 سال سن دارد.نماد ماه این ورزشکار حوت است و متولدین اسفند افرادی عموما اجتماعی و معاشر، دلسوز، مهربان و مسئول هستند.

قد محراب فاطمی 186 سانتی متر و ۱۳۵ کیلو وزن دارد. موی مشکی، چشم قهوه ای و راست دست بودن از دیگر مشخصات ظاهری این داور است.

خانواده

خانواده محراب فاطمی پرجمعیت است.وی پنج برادر به نام‌های روح الله، حسین، علی، مهدی و حسن دارد.برادران فاطمی همگی از ورزشکاران حرفه‌ای بدنسازی هستند که از میان آن‌ها مهدی فاطمی به همراه محراب در مسابقات مردان آهنین شرکت داشت. پدرش اسماعیل محرابی چند سالی است که فوت کرده است.

 Mehrab Fatemi (2)

تحصیلات

اطلاعاتی از میزان تحصیلات محراب فاطمی در سایت ها موجود نیست.

شروع فعالیت

شروع فعالیت محراب فاطمی در ورزش در اوایل جوانی تحت تاثیر برادرش مهدی وارد دنیای ورزش‌های قدرتی شد و از حدود ۱۷-۱۸ سالگی (دهه ۱۳۷۰) به‌صورت حرفه‌ای ورزش را دنبال کرد. 

محراب فاطمی با شرکت در مسابقات مردان آهنین به شهرت رسید. او در ۵ دوره فینال این مسابقات حضور داشت و با کسب ۴ قهرمانی در سال‌های ۱۳۷۷.۱۳۸۰، ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، رکورددار بیشترین قهرمانی در این رقابت‌ها است. پس از پایان دوران قهرمانی در مردان آهنین، محراب فاطمی به عنوان مربی پرورش اندام مشغول به کار شد. او همچنان تمرینات سنگین خود را ادامه می‌دهد و رژیم‌های غذایی سخت‌گیرانه‌ای را دنبال می‌کند. 

محراب فاطمی وهمسرش

محراب فاطمی متاهل می باشد و دو فرزند به نام‌های ایلیا و پارمیدا دارد. ایلیا پسر محراب نیز مانند پدرش در رشته پاورلیفتینگ فعالیت دارد.اطلاعات یا عکسی از همسر محراب فاطمی در سایت ها و شبکه های اجتماعی نیست.

 Mehrab Fatemi (6)
محراب فاطمی و پسرش ایلیا

محراب فاطمی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام

mehrabfatemi_org

وبسایت

ویکی پدیا محراب فاطمی

اینستاگرام محراب فاطمی

اینستاگرام محراب فاطمی به آدرس mehrabfatemi_org است که 144 هزار فالور دارد، 369 صفحه را دنبال می کند و تاکنون 150 پست بارگذاری کرده است.وی در ژوئن 2017 صفحه اینستاگرام خود را ایجاد کرد و در اوت 2023 صفحه وی تیک آبی دریافت کرد.

 Mehrab Fatemi (11)
اینستاگرام محراب فاطمی

افتخارات محراب فاطمی

قوی‌ترین مردان

  • ۴ دوره قهرمانی در مسابقات مردان آهنین در سال‌های ۱۳۷۷، ۱۳۸۰، ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵

  • ۱ دوره قهرمانی در مسابقات کشوری قوی‌ترین مردان ایران

  • ۲ دوره قهرمانی در مسابقات قوی‌ترین مردان پایتخت

  • مقام ششمی در مسابقات جهانی قوی‌ترین مردان فنلاند در سال ۲۰۰۴

پاورلیفتینگ

  • ۳ دوره قهرمانی در مسابقات آسیایی پاورلیفتینگ در سال‌های ۲۰۰۱، ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴

  • مقام سومی در مسابقات جهانی پاورلیفتینگ در سال ۲۰۰۳ در فنلاند

 

رکورد مسابقه‌ها
قوی‌ترین مردان ایران
مردان آهنین
اول ۱۳۷۷  
اول ۱۳۸۰  
اول ۱۳۸۴  
اول ۱۳۸۵  
هفتم ۱۳۸۹  
وزنه‌برداری قدرتی
به نمایندگی از ایران
مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ آسیا
اول ۲۰۰۱ +۱۲۵ کیلو
اول ۲۰۰۳ +۱۲۵ کیلو
اول ۲۰۰۴ +۱۲۵ کیلو

 Mehrab Fatemi (13)

حواشی

محراب در مصاحبه‌هایش از پشت پرده برخی مسابقات و مشکلات ورزشکاران، از جمله سودجویی در باشگاه‌ها، سخن گفته و تلاش کرده آگاهی عمومی را در این زمینه بالا ببرد. 

او در جایی درباره مسابقات مردان آهنین گفته بود: «زورش را ما می‌زدیم، پولش به جیب افراد دیگر می‌رفت. وزنه‌های سنگین را ما می‌زدیم اما یک سری افراد دیگر پول مسابقه‌ها را به جیب می‌زدند. شروع درگیری‌ها در مسابقه قوی‌ترین مردان از همین بحث اسپانسر بود. ما گفتیم وقتی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قرارداد با اسپانسر می‌بندید، به واسطه حضور امثال ماست پس شما هم بیایید سهمی از این پول را به عنوان جایزه به ورزشکاران بدهید و مقداری سطح جوایزتان را متناسب با پولی که گیرتان می‌آید بالا ببرید.» 

همچنین در صحبت‌هایی درباره فرامز خودنگاه، داور این مسابقات گفته بود: «سال ۷۸ قرار بود او در بین شرکت کنندگان مسابقه بدهد اما من و مهدی به خاطر سلام و علیکی که با او داشتیم و به خاطر اینکه بدنش آماده نبود و نمی‌توانست عنوانی به دست بیاورد به او پیشنهاد دادیم در مسابقات به عنوان داور مشغول به فعالیت شود. اما در ادامه او خیلی اصرار داشت مجری برنامه او را با عنوان داور بین المللی صدا کند. کار به جایی رسید که کم کم باورش شده بود که یک داور بین المللی است.» 
او همچنین درباره خودنگاه گفته بود: «چند بار به او گفتم تو می‌خواهی ما را از این مسابقه‌ها کنار بگذاری اما مطمئن باش بعد از یکی دو سال باید بساط این برنامه را جمع کنید که همین طور هم شد و متاسفانه علی‌رغم آنکه آن برنامه می‌توانست همچنان ادامه داشته باشد خیلی زود اسیر حاشیه‌های مختلف شد. او در واقع با این رفتارها و راندن ما از این برنامه خودش را دور زد.» 

عکس محراب فاطمی

 Mehrab Fatemi (1)

 Mehrab Fatemi (3)

 Mehrab Fatemi (4)

 Mehrab Fatemi (7)

 Mehrab Fatemi (8)

 Mehrab Fatemi (9)

 Mehrab Fatemi (10)

پرسش های متداول

محراب فاطمی اصالتا اهل کجاست؟

محراب فاطمی اصالتا ترک تبریز است.


سخن آخر

از شما مخاطبان عزیز از این که تا انتهای بیوگرافی محراب فاطمی رکورددار ۴ قهرمانی در مسابقات مردان آهنین با ما همراه بودید متشکریم.اگر شما هم از علاقه‌مندان به این ورزشکار پرافتخار هستید و اطلاعات بیشتری از زندگی شحصی وی دارید در قسمت نظرات با ما و سایر مخاطبان به اشتراک بگذارید.

ارسال نظر