نبود نگاه تخصصی برای تولید و عرضه سیب سمیرم مانع صادرات شده است

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: نبود نگاه تخصصی به تولید و عرضه سیب سمیرم مانع رشد و پیشرفت عرضه این محصول در کشور و صادرات شده است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: نبود نگاه تخصصی به تولید و عرضه سیب سمیرم مانع رشد و پیشرفت عرضه این محصول در کشور و صادرات شده است.

فرهاد حاجی‌مرادی در گفت و گو با مهر اظهار داشت: عوامل بسیاری امروز مانع شده که بتوانیم از ظرفیت خوب سمیرم و تولید این محصول بهره اقتصادی ببریم.

وی بیان داشت: عدم دیدگاه تخصصی به تولید و عرضه سیب، عدم توجه به رویکردهای مدرن در تولید، عرضه و بازاریابی محصول، نبود سازماندهی منسجم در تولید و فروش و عدم وجود تشکل متحد، عدم سرمایه‌گذاری مناسب چه در داخل شهرستان و چه ورود سرمایه‌های بیرونی به شهرستان از موانع صادرات سیب سمیرم است.

زنجیره واحد سیب سمیرم تشکیل شود

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: مشکل کمبود آب کافی در شهرستان، کاهش میزان تولید و لزوم پرداختن به آبیاری مدرن و مقرون به صرفه، غیراقتصادی بودن هزینه‌های تولید و غیرعلمی بودن روش‌های تولید سیب در شهرستان و عدم توجه به استانداردسازی و معرفی سیب سمیرم با نام و مشخصه منحصر به فرد از دیگر موانع پیش روی رشد و بهره برداری بیشتر از سیب است.

وی خواستار شکل گیری زنجیره واحد سیب سمیرم، تشکلی واحد و عضویت در زنجیره ملی سیب ایران شد و اضافه کرد: در همین راستا جلسات هماهنگی از سوی صنف کشاورزی به صورت دو هفته یکبار با حضور تمام دست‌اندرکاران منطقه‌ای تشکیل و پیگیری‌ها ادامه می یابد.

ارسال نظر