اصفهان رتبه اول تولید گوشت بوقلمون در کشور

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: اصفهان در تولید گوشت مرغ جایگاه دوم و در تولید گوشت بوقلمون رتبه اول کشور را دارد. علی رغم مشکلات فراوان می توان گفت واحدهای اقتصادی فعالیت خوب و قابل قبولی دارند.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: اصفهان در تولید گوشت مرغ جایگاه دوم و در تولید گوشت بوقلمون رتبه اول کشور را دارد. علی رغم مشکلات فراوان می توان گفت واحدهای اقتصادی فعالیت خوب و قابل قبولی دارند.
به گزارش ایسنا ، امیرحسین افیونی امروز(چهارشنبه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: علی رغم خشکسالی هایی که بر استان اصفهان حاکم بوده است با فعالیت های چشمگیر کاهش چندانی در تولیدات نداشته ایم بلکه افزایش معقولی نیز در تولیدات دیده می شود.
وی افزود: استان اصفهان رتبه دوم در تولید گوشت مرغ و رتبه اول در تولید بوقلمون را دارد و همچنین قدرت صادر کردن آن را نیز داریم. همچنین در استان اصفهان بالغ بر یک میلیون و 250 هزار تن شیر خام تولید می‌شود که حدود 500 هزار تن آن به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، گفت: در تولید گوشت مرغ جایگاه دوم و تولید گوشت بوقلمون رتبه اول کشور را داریم و توان صادر کردن میزان مازاد تولیدات را نیز داریم. علی رقم مشکلات فراوان می توان گفت واحدهای اقتصادی فعالیت خوب و قابل قبولی دارند.
افیونی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزا اظهار کرد: این بیماری پدیده ای است که در تمام دنیا رایج است و 20 استان کشور نیز درگیر آن هستند؛ در استان اصفهان تاکنون آن را مدیریت کرده ایم. 21 میلیون قطعه پرنده در کشور معدوم شده است که 900 هزار در اصفهان بوده است و همچنین 30 درصد ظرفیت مرغ تخم‌گذار کشور معدوم شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته این آمار بیش تر بوده است، اظهار کرد: اگر بیماری در استان‌های دیگر مشکلی ایجاد کند، حتی اگر اصفهان درگیر نشود باز هم متأثر خواهد بود و در صورت کمبود و افزایش قیمت در دیگر استان‌ها، افزایش قیمت در اصفهان هم طبیعی است.

ارسال نظر