در اصفهان گوشت مرغ یخ زده مورد استقبال مردم قرار نمیگیرد
رئیس اتاق اصناف استان اصفهان گفت: در اصفهان گوشت مرغ یخ زده مورد استقبال مردم قرار نمیگیرد و به دلیل آگاهی کم مردم از کیفیت این محصول، عموماً تصور میکنند سطح کیفیت این محصول نسبت به مرغ گرم پایینتر است.
رئیس اتاق اصناف استان اصفهان گفت: در اصفهان گوشت مرغ یخ زده مورد استقبال مردم قرار نمیگیرد و به دلیل آگاهی کم مردم از کیفیت این محصول، عموماً تصور میکنند سطح کیفیت این محصول نسبت به مرغ گرم پایینتر است.
رسول جهانگیری در گفتوگو با فارس در رابطه با افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر اظهار کرد: رشد قیمت مرغ به عوامل متعددی بستگی دارد که نوسانات ارزی، هیجانات بازار شب عید و آنفولانزای مرغی از مهمترین این عوامل به شمار میروند.
وی در همین راستا افزود: زمانی که نهادههای دامی از خارج وارد میشوند، چه گوشت قرمز و چه مرغ، نوسانات ارزی بر قیمت تمام شده این کالاها به طور مستقیم تأثیر میگذارد و در هفتههای اخیر با شدت گرفتن جهشهای ارزی قیمت محصولات دامی دستخوش تغییرات شد.
رئیس اتاق اصناف استان اصفهان به هیجانات بازار شب عید اشاره کرد و گفت: هر سال در مقطعی از زمان افزایش تقاضا برای خرید مرغ مشاهده میشوند که ایام شب عید، ماه رمضان و شروع سال تحصیلی از این قبیل هستند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: شیوع آنفولانزای مرغی و معدومسازی چندین میلیون مرغ، سمت عرضه این محصول را تحت تأثیر قرار داد و بخشی از منابع داخلی را از میان برد.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم فرهنگسازی در رابطه با مصرف گوشت مرغ یخ زده اذعان کرد: در اصفهان گوشت مرغ یخ زده مورد استقبال مردم قرار نمیگیرد و به دلیل آگاهی کم مردم از کیفیت این محصول، عموماً تصور میکنند سطح کیفیت این محصول نسبت به مرغ گرم پایینتر است.
رئیس اتاق اصناف استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر بهترین گوشت مرغ در زمان وفور بستهبندی میشود و در مواقعی که عرضه مرغ گرم کاهش پیدا میکند به منظور تنظیم بازار، به بازار هدف تزریق میشود لذا مردم هیچ نگرانی از بابت کیفیت این محصولات نداشته باشند.