پیشبینی کمبود و افزایش قیمت گوشت قرمز در آینده
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز در اصفهان گفت: با توجه به کشتار دام های مولد، ماده و ... به دلیل نبود آذوقه توسط دامداران، پیش بینی می شود در آینده گوشت قرمز با بحران و افزایش قیمت مواجه شود.
اصغر پورباطنی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بازار گوشت با توجه به مشکلات دامداران، اظهار کرد: در حال حاضر نسبت به چند هفته گذشته شرایط بازار اندکی آرام گرفته و گوسفند کشتار می شود.
وی افزود: متاسفانه دامداران به دلیل نبود علوفه و خشکسالی ناچار به کشتار دام خود شده اند، اگرچه قیمت گوشت نسبت به یک ماه گذشته کمتر شده و به صورت جزئی حدود ۲ تا ۳ هزار تومان کاهش یافته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز در اصفهان با پیش بینی آینده نامناسب بازار گوشت قرمز به دلیل کشتار دام، تاکید کرد: با توجه به کشتار دام های مولد، ماده و ... به دلیل نبود آذوقه پیش بینی می شود، آینده گوشت قرمز با بحران و افزایش قیمت مواجه شود.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان در تامین دام سنگین خودکفا است، اظهار کرد: اصفهان همواره ۷۰ درصد دام سبک خود را از استان های همجوار همچون تبریز، خرم آباد، شهرکرد، کرمانشاه، همدان، ملایر و ... تامین می کند و تنها ۲۰ درصد این دام در داخل تامین می شود.
پورباطنی افزود: در حال حاضر قیمت انواع گوشت گوسفند به علت نوسانات قیمت، به صورت شناور و بر اساس فاکتور بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان فروخته می شود، همچنین قیمت گوشت گوسفند درجه ۲ بدون استخوان ۱۱۰ هزار تومان، گوشت گوساله بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ هزار تومان، گوشت شتر نیز با توجه به نوسانات نرخ دلار بین ۱۸۰ تا ۱۸۵ هزار تومان است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه روز به روز قدرت گوشت قرمز از سوی مردم رو به کاهش است، گفت: اگر شرایط اقتصادی سخت تر از امروز شود به طور قطع قدرت خرید مردم دوباره کمتر خواهد شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز در اصفهان گفت: متاسفانه امروز هر نفر باید در روز ۷۵ گرم گوشت مصرف کند که به دلیل شرایط اقتصادی امروز، اصفهانی ها از این میزان کمتر مصرف می کنند.
وی با بیان اینکه البته کشتار گوشت در اصفهان و کشور نسبت به میزان مصرف مردم کمتر است، افزود: اگر مردم مطابق با استانداردهای مشخص بخواهند مصرف گوشت داشته باشند، در تامین گوشت قرمز دچار کمبود خواهیم شد، با این وجود امروز تقاضا برای خرید گوشت بسیار پایین است.
پورباطنی تاکید کرد: نسبت به سال گذشته قدرت خرید گوشت قرمز توسط اصفهانی ها حدود ۱۵ درصد کاهش یافته است.