گرانی 5 تا 10 درصدی پیتزا
رئیس اتحادیه فروشندگان اغذیه و ساندویچ اصفهان گفت: واحدهای بدون پروانه جمعآوری میشود.
رئیس اتحادیه فروشندگان اغذیه و ساندویچ اصفهان گفت: واحدهای بدون پروانه جمعآوری میشود.
عبدالله نصری در گفتوگو با تسنیم با اشاره به فعالیت 1500 واحد پیتزا و اغذیه فروش در شهر اصفهان اظهار داشت: در آستانه ماه مبارک رمضان تمام این واحدها به دلیل بودار بودن غذا فقط اجازه طبخ از اذان مغرب تا اذان صبح را دارند و با مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد میشود.
وی پیرامون فعالیت 20 تا 30 درصدی واحدهای پیتزا و اغذیه فروش بدون پروانه در شهر اصفهان، افزود: این واحدها را مجاب به کسب پروانه کردهایم اما هنوز نتوانستهاند شرایط خود را با اتحادیه تنظیم کنند و از شهروندان درخواست داریم که فقط از واحدهای دارای مجوز و پروانه اغذیه لازم را تهیه کنند.
رئیس اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان با اشاره به افزایش 20 درصدی دستمزد کارگران و بیمه آنها، بیان کرد: تصویب افزایش حقوق کارگران بر قیمت انواع پیتزا هم تاثیرگذار بوده و نرخها 5 تا 10 درصد رشد کرده است.
وی ادامه داد: قیمت مواداولیه برای تهیه پیتزا و اغذیه چندان تغییری نکرده، فقط نرخ روغن مصرفی درصدی افزایش داشته، اما این امر تاثیری بر قیمت پیتزا و اغذیه نداشته است.
نصری با بیان اینکه قیمت انواع پیتزا، ساندویچ و اغذیه بنا بر کیفیت و مواداولیه مصرفی 5 تا 10 درصد افزایش نرخ داشته است، گفت: از اواخر سال گذشته تا آخر فروردین ماه واحدهای صنفی اجازه هیچگونه افزایش قیمتی نداشتهاند، اما از اول اردیبهشت نرخها تغییر یافته و در ایام ماه مبارک رمضان هم با همین افزایشها عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به رکود و کسادی در بازار پیتزا و اغذیه فروشان، اظهار داشت: قدرت خرید مردم هر ساله کاهش مییابد، اما بسیاری واحدهای صنفی ما با رعایت انصاف و استفاده از مواداولیه با کیفیت محصولات خود را ارائه میدهند و به دلیل افزایش دستمزد کارگران چنانچه 5 تا 10 درصد نرخها افزایش نمییافت فروشندگان با پرداخت هزینههای جانبی گاز، آب، برق، دارایی و مالیات متضرر میشدند.
رئیس اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان افزود: در سالهای اخیر بسیاری از افراد مبادرت به بازگشایی پیتزافروشی کردهاند، اما به دلیل عدم توان در رعایت الزامات اتحادیه و هزینههای سنگین حاملهای انرژی و مالیات از این شغل کنار رفتهاند و تمایل به فعالیت در این حرفه به نسبت سالهای گذشته کمتر شده است.
وی با اشاره به فعالیت روزانه بازرسان اتحادیه پیتزا، اغذیه و ساندویچ فروشان در شهر اصفهان، بیان کرد: این بازرسیها با همکاری بازرسان سازمان صنعت و معدن، اداره تعزیزات و بهداشت با تشدید بیشتری نسبت به ماههای گذشته اجرایی میشود.
نصری گفت: واحدهای پیتزا فروشی فعال در شهر اصفهان از لحاظ بهداشت محیط، کیفیت مواداولیه، مواد افزودنی و قیمتها توسط بازرسان رسیدگی و نظارت شدهاند.
وی اظهار داشت: امسال اکثر واحدهای پیتزا شهر اصفهان توجه ویژهای به زیباسازی و تغییرات دکوراسیون فروشگاهای و رعایت بهداشت محیط خود داشتهاند.
رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ اصفهان فروش پیتزاهای 5 هزار تومانی را عمدهترین دغدغه و مشکل این صنف دانست و بیان کرد: ما به شدت مخالف فروش این نوع پیتزاها هستیم چرا که مواد مورد استفاده آنها به تبع مناسب و با کیفیت نیست.
وی افزود: بسیاری از این واحدهای پیتزا فروشان 5 هزار تومانی بدون پروانه هستند و بارها هم با آنها برخورد شده، اما هنوز نتوانستهایم اقدام اساسی برای جمعآوری آنها اجرایی کنیم.
نصری به مردم پیشنهاد داد تنها از واحدهای صنفی مجوزدار خرید کنند و با مشاهده هرگونه تخلف با شماره 36616307 تماس بگیرند.