اثر منفی در میزان باروری و تولید انگور اصفهان به دلیل خشکسالی

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: خشکسالی اثر منفی در میزان باروری و تولید انگور در شهرستان های اصفهان گذاشته است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: خشکسالی اثر منفی در میزان باروری و تولید انگور در شهرستان های اصفهان گذاشته است.
احمدرضا رئیس زاده در گفت و گو با مهر اظهار داشت: از اواسط مرداد تا نیمه مهرماه به مدت دو ماه بهترین زمان برداشت انگور است.
وی با بیان اینکه کاشت و برداشت انگور را در بسیاری از شهرستان‌های استان اصفهان داریم، ادامه داد: عمده‌ترین برداشت انگور در چهار شهرستان‌ تیران و کرون، مبارکه، شهرضا و خوانسار انجام می شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: سطح زیر کشت انگور در سطح استان اصفهان به شش هزار و ۳۶۰ هکتار می رسد که به دلیل خشکسالی و بحران آب سطح برداشت انگور در استان اصفهان به ۶ هزار و ۱۸۸ هکتار کاهش یافته است.
وی اعلام کرد: امسال ۱۷۲ هکتار از سطح زیر کشت انگور به مرحله باردهی نرسیده است.
رئیس زاده با اعلام اینکه بیشترین نوع انگوری که در اصفهان تولید می شود، انگور عسگری است، اضافه کرد: امسال میزان برداشت انگور استان به ۶۱ هزار تن رسیده است.

ارسال نظر