کباب تابه‌ای، شام سریع و آسان

کباب تابه‌ای، شام سریع و آسان

کباب تابه‌ای، شام سریع و آسان
19 فروردین 1397, 13:32 / کد خبر:40268
خیلی روزا هستن که اصلا وقت یا حوصله آشپزی رو نداریم، دلمون میخواد فوری یه چیزی درست کنیم و بخوریم…حالا اگه علاوه بر اینکه به یه غذای فوری احتیاج داشته باشیم، ترجیح بدیم که خوشمزه هم باشه و دل بقیه اهل منزلم بدست بیارد، به نظر من بهترین گزینه کباب تابه ای است.

وب سایت سر آشپز پاپیون: خیلی روزا هستن که اصلا وقت یا حوصله آشپزی رو نداریم، دلمون میخواد فوری یه چیزی درست کنیم و بخوریم…حالا اگه علاوه بر اینکه به یه غذای فوری احتیاج داشته باشیم، ترجیح بدیم که خوشمزه هم باشه و دل بقیه اهل منزلم بدست بیارد، به نظر من بهترین گزینه کباب تابه ای است...

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سماق قرمز ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
  • روغن و کره به مقدار لازم
  • پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و پودر تخم گشنیز بزنید و با دست خوب ورز بدید و مخلوط کنید.‬یک ساعتی استراحت میدیم تا هم آب اضافی ش خارج بشه و هم مواد به خورد هم برن
  2. کف تابه رو چرب کنید و گوشت رو کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید.‬ دستتون رو خیس کنید و سطح روی گوشت رو خوب صاف کنید. با کفگیر کباب ها رو به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدید و بین اونا رو کمی فاصله بدید.
  3. گوجه فرنگی ها رو نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدید و روی کباب ها بذارید.
  4. درب تابه رو بذارید و حرارت رو کم کنید. کباب ها آروم آروم آب میندازن و با آب خودشون میپزن
  5. در ۵ دقیقه آخر پخت, روی کباب ها سماق بپاشید و اجازه بدید تا کباب ها سرخ بشن و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه و بعد به همراه کته و کره سرو کنید.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹، شماره 3829 ؛ 15 تیر 1399
روزنامه اصفهان امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین