طرز تهیه خورش آلو با گوشت و مرغ به 4 روش خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت و مرغ به 4 روش خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله همراه با فوت و فن ها با فیلم به شما آموزش خواهیم داد.
خورش آلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از مواد اولیه مثل آلو، گوشت، مرغ، رب گوجه فرنگی، پیاز و ...آماده می شود.اگر شما هم به دنبال آموزش طرز تهیه خورش آلو هستید در ادامه این مطلب همراه ما باشید:
خورش آلو با گوشت
مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت |
|
گوشت گوسفندی |
۵۰۰ گرم |
آلو |
۱۵ عدد |
پیاز سرخ شده |
۱ پیمانه |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل و ادویه |
به میزان لازم |
طرز تهیه خورش آلو با گوشت
-
برای تهیه خورش آلو با گوشت، ابتدا آلو ها را به مدت چند دقیقه در آب بخیسانید.
-
سپس گوشت خرد شده را به همراه پیاز در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.
-
بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه، نمک، فلفل و ادویه را به همراه آلو اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.
-
پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.
طرز تهیه خورش آلو با زعفران
طرز تهیه خورشت آلو با مرغ
برای تهیه خورشت آلو و مرغ، ابتدا پیاز را به صورت نگینی در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید. بعد مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پیاز طلایی شد، مرغ را اضافه کنید. مرغ را داخل روغن تفت دهید تا خوب سرخ شود و رنگش طلایی شود.در ادامه رب گوجه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی آن از بین برود. بعد رب آلو را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مقدار مناسبی آب اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مرغ خوب بپزد. در قابلمه را باز کنید و آلو خشک را همراه مقداری آبلیمو به مرغ اضافه کنید. در نهایت شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا در خورشت حل شود. در مرحله آخر از پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه خورشت آلو با مرغ
خورش آلو اصفهانی
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اصفهانی |
|
گوشت خورشتی |
۳۰۰ گرم |
پیاز |
۲ عدد |
به درشت |
۲ عدد |
آلو خورشتی | ۱ لیوان |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
شیره انگور یا خرما | ۲ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۵ عدد |
روغن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین |
به میزان لازم
|
طرز تهیه خورش آلو اصفهانی
- برای تهیه خورش آلو اصفهانی، ابتدا پیازهای خرد شده را همراه با روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
- بعد گوشت خورشتی را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی با پیاز داغ تفت بدهید.
- حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و بعد ۲ لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود ۲ ساعت زمان بدهید تا گوشت با حرارت کم کاملا بپزد.
- در این فاصله به را خوب بشویید و به صورت حبهای خرد کنید و با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب سرخ کنید تا به سبک شود. برای عطر بهتر مقداری دارچین روی به بریزید.
- وقتی گوشت پخت، بههای سرخ شده را همراه با رب انار به قابلمه خورش اضافه کنید و هم بزنید تا رب انار مخلوط شود.
- حالا گردوهای خرد شده را اضافه کنی
- د. درب قابلمه را ببندید و ۴۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا خورش جا بیفتد.
- بعد از این مدت زمان آلو خورشتی را که از قبل خیس دادهاید، همراه با نمک به خورش اضافه کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا خورش حسابی جا بیفند و غلیظ شود.
- در آخر شیره انگور و زعفران دم کرده را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه خورشت آلو
- اگر آلو خشک برقانی یا آلو بخارا ندارید، میتوانید میوه تازه آلو را جایگزین کنید.
- اضاقه کردن شکر به این غذا اختیاری است.
- طرز تهیه خورشت آلو ساده بدون گوشت همانند روش های گفته شده است و تنها باید گوشت را حذف کرد.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه خورش آلو به 4 روش خوشمزه و مجلسی به شما آموزش دادیم.آیا شما طرز تهیه خورش آلو را به روش دیگری بلد هستید که با ما و سایر مخاطبان در قسمت نظرات در میان بگذارید؟