آشپزی ایرانی با طعمی متفاوت
طرز تهیه ته چین تن ماهی؛ ترکیبی متفاوت از غذای سنتی ایرانی
اگر به دنبال تهیه یک غذای جدید و متفاوت با طعمی آشنا هستید، ته چین تن ماهی میتواند انتخابی عالی باشد. این غذا با ترکیب اصیل ایرانی و با استفاده از تن ماهی تهیه میشود و در کنار سادگی، طعمی دلپذیر دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای محبوب را یاد بگیرید.

تحریریه اصفهان: ته چین تن ماهی یک مدل ته چین ایرانی است که با تن ماهی و ماست و برنج درست می شود.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه ته چین تن ماهی را به شما آموزش دهیم:
طرز تهیه ته چین تن ماهی
مواد لازم:
-
برنج: ۳ پیمانه
-
تن ماهی: ۱ قوطی
-
ماست چکیده شیرین: ۱ پیمانه
-
تخم مرغ: ۵ عدد
-
سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله): ۱.۵ پیمانه
-
پیاز متوسط: ۱ عدد
-
سیر: ۲ حبه
-
زعفران دمکرده، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
-
روغن: ۱/۲ پیمانه
مراحل تهیه:
-
برنج را با نمک و مقداری روغن به مرحله آبکش برسانید (کمی زندهتر بردارید).
-
ماست، تخم مرغ و زعفران دمکرده را مخلوط کرده و به برنج اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
-
پیاز را خرد و سرخ کنید، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
-
زردچوبه و سبزی ماهی را اضافه و خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
-
تن ماهی را بدون روغن اضافه کرده و پس از تفت دادن، از روی حرارت بردارید.
-
در ظرف نچسب، روغن ریخته و نیمی از برنج زعفرانی را کف ظرف بریزید. سپس مواد میانی را اضافه کرده و در نهایت باقی برنج را روی آن پخش کنید.
-
در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی ته چین طلایی شود.
نکات مهم:
-
نسبت گشنیز به شنبلیله باید حداقل ۳ به ۱ باشد تا غذا تلخ نشود.
-
استفاده از ماست چکیده شیرین باعث خوشطعمتر شدن غذا میشود.
-
تن ماهی باید پیش از استفاده جوشانده یا بدون روغن تفت داده شود تا بوی زهم نداشته باشد
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه ته چین تن ماهی را به روش خوشمزه به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل ته چین را درست می کنید؟ در قسمت نظرات مطرح کنید.