طرز تهیه دلمه سیرابی با فیلم

دلمه سیرابی یک دلمه خاص و خوشمزه است که به یکبار امتحان کردن می ازرد.آموزش دلمه سیرابی را به صورت مرحله ای به همراه فیلم را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه دلمه سیرابی با فیلم

دلمه سیرابی، غذای محلی مردم خرم‌آباد و بخشی از مردم خوزستان از جمله شهر دزفول است که در گویش محلی به آن «سغدو» می‌گویند.در ادامه این ملطب  طرز تهیه دلمه سیرابی را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید.

دلمه سیرابی (3)

 دلمه سیرابی

مواد اولیه دلمه سیرابی

سیرابی تمیز شده

یک دست
 ماست   دو پیمانه 
سیر  چهار حبه
روغن زیتون  4/1 پیمانه
پیاز متوسط  دو عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
رب فلفل  یک قاشق سوپ خوری
کره  یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای داخل دلمه 

گوشت چرخ کرده

 250 گرم
 پیاز متوسط   چهار الی پنج عدد
برنج نیم دانه  یک پیمانه
جعفری  یک دسته کوچک 
سیر  دو حبه
رب فلفل  یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز  به میزان لازم 

دلمه سیرابی (1)

 طرز تهیه دلمه سیرابی

  1.  برای تهیه دلمه سیرابی، ابتدا سیرابی را به صورت مربع های 7*7 برش بزنید و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر بخوابانید.

  2.  موادی چون گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

  3.  سیرابی های مزه دار شده را آب بکشید و از مواد گوشتی داخل آن ها بگذارید و دور آن را با نخ و سوزن بدوزید.

  4.  درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون بریزید و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید..

  5. سپس دلمه های پیچیده شده را داخل آن زودپز بچنید و آب جوش را اضافه کنید، نمک و فلفل می زنیم و در زودپز را ببنید تا دلمه ها بپزند.

آموزش طرز تهیه دلمه سیرابی

ارسال نظر