طرز تهیه پسته پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت

طرز تهیه پسته پلو با مرغ و گوشت را به صورت مرحله به مرحله همراه با نکاتی برای خوشمزه شدن را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه پسته پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت

پسته پلو یکی از غذاهای سنتی دوره قاجار است که در ادامه طرز تهیه این غذای اصیل ایرانی را برایتان ذکر کردیم.

پسته پلو

 پسته پلو یکی از قاطی پلو مجلسی و اصیل ایرانی است که ریشه در آشپزی کرمانی دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج برای 4 نفر   
برنج  سه پیمانه 

فیله مرغ یا ماهیچه

هشت تکه

پسته تازه

 سه پیمانه

شوید تازه یا خشک

دو پیمانه

پیاز متوسط

  دو عدد 
زرشک سه قاشق سوپخوری 

زعفران آب‌کرده

سه قاشق سوپخوری 

روغن، نمک و فلفل

به مقدار لازم

پسته پلو (1)

طرز تهیه پسته پلو با فیله مرغ

  1. برای تهیه پسته پلوف ابتدا برنج ها را با مقداری نمک در آب بخیسانید.

  2. پسته‌ها را هم پوست کنده و از پوست دوم جدا کنید تا رنگ سبز پسته دیده شود

  3. شوید های شسته شده را خرد کنید و کنار بگذارید.

  4. پیازها را هم ریز خرد کنید.

  5.  فیله‌های مرغ را حاوی تاب روغن داغ بریزید تا سرخ شود.

  6. در اواسط پخت، پیاز خرد‌کرده را اضافه کنید و پس از کمی تفت‌دادن بگذارید تا تکه‌های مرغ بپزد.

  7.  کمی آب اضافه کنید.

  8. برای مزه‌دار‌کردن مرغ‌ها کمی زعفران آب‌کرده و نمک و فلفل هم اضافه کنید.

  9.  برنج را به روش معمول در قابلمه آبجوش ریخته و بگذارید سبک شود. بعد از آبکش‌کردن برنج ته قابلمه را ته‌دیگ مناسب و دلخواه بچینید.

  10. برنج آبکش شده را روی ته‌دیگ ریخته و لایه لایه شوید و مغزپسته‌های بدون‌پوست را به آن اضافه کنید.

  11.  مقداری روغن روی برنج ریخته و آن را به‌مدت 45دقیقه دم کنید.

  12. بعد از پخت، برنج را در دیس کشیده و با مرغ تزیین کنید.

  13. کمی زرشک را هم در روغن یا کره تفت دهید و با آن اطراف برنج را زیباتر کنید.

پسته پلو با گوشت بوقلمون

نکاتی برای خوشمزه شدن پسته پلو

  •  اگر می‌خواهید تکه‌های مرغ خوش طعم شود و بوی زهم آن گرفته شود یک سیب درختی را درشت خرد کرده، با مرغ بگذارید تا بپزد.

  • پخت سیب در کنار مرغ باعث لطیف‌تر‌شدن گوشت آن شده و بو و عطر خوبی هم به مرغ می‌دهد.

  • البته از کرفس و هویج هم می توانید برای این کاراستفاده کنید.

  • در صورت تمایل، می‌توانید علاوه بر شوید خشک مقدار کمی دارچین هم لابه‌لای پسته پلو بریزید.

 


سخن آخر

در این مطلب با مراحل پخت پسته پلو در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار