قیمت تلفن همراه مستقیما متاثر از نوسانات ارز است

رئیس صنف فروشندگان تلفن همراه اصفهان در رابطه با افت قیمت دلار و تأثیر آن بر بر قیمت تلفن همراه گفت: قیمت تلفن همراه مستقیما متاثر از نوسانات ارز است، به همان اندازه‌ای که این ارز نوسان کند قیمت گوشی تلفن همراه نیز نوسان می‌کند.

رئیس صنف فروشندگان تلفن همراه اصفهان در رابطه با افت قیمت دلار و تأثیر آن بر بر قیمت تلفن همراه گفت: قیمت تلفن همراه مستقیما متاثر از نوسانات ارز است، به همان اندازه‌ای که این ارز نوسان کند قیمت گوشی تلفن همراه نیز نوسان می‌کند.

حسن میرشمشیری در گفت‌وگو با فارس در رابطه با افت قیمت دلار و تأثیر آن بر فعالیت صنف فروشندگان تلفن همراه اظهار کرد: از آنجایی که قیمت تلفن همراه به طور مستقیم تحت تأثیر نوسانات قیمت دلار است، به همان اندازه‌ای که این ارز نوسان کند قیمت گوشی تلفن همراه نیز نوسان می‌کند.

وی در همین راستا اضافه کرد: به طور متوسط بعد از کاهش قیمت دلار، بهای گوشی تلفن همراه نیز از 10 درصد تا 20 درصد در بازار اصفهان کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در استان اصفهان خاطر نشان کرد: در حالی که افت قیمت دلار توانست در مقطع زمانی فعلی شوک مثبتی را به بازار موبایل وارد کد اما همچنان مشکلات گمرکی که فعالان این صنف با آن دسته و پنجه نرم می‌کنند پابرجاست.

لزوم شکستن انحصار در واردات تلفن همراه

میرشمشیری تصریح کرد: معضل اصلی این است که اجازه واردات تلفن همراه به عموم مردم داده نمی‌شود و در واقع در حال حاضر واردات اصلی را یک سری شرکت‌های خاص و حقوقی انجام می‌دهند که همین امر انگیزه را برای ادامه فعالیت برخی شرکت‌ها کاهش داده است که در نهایت منجر به کاهش واردات شده است.

وی در همین زمینه گفت: کمبود کالا یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که در حال حاضر این صنف با آن درگیر شده و دارایی نیز به ازای کالایی که برای فروش در واحدهای صنفی وجود ندارد، مالیات 14 درصدی را اخذ می‌کند و اگر این روند همچنان ادامه داشته باشد، در نهایت به تعطیلی واحدها می‌انجامد.

معضلات دلار 4200 تومانی و رسوب واردات

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در استان اصفهان اذعان داشت: در حال حاضر چند شرکت به صورت محدود واردات محصولات این صنف را انجام می‌دهند و بقیه واردکنندگان همچنان درگیر تعیین تکلیف دلار 4 هزار و 200 تومانی هستند.

میرشمشیری به تشریح وضع کلی این صنف پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر کالایی برای فروش در سطح شهر وجود ندارد که فعالان این صنف بخواهند از بایت فروش آن درآمدی را کسب کنند که بتوانند هزینه‌های دارایی و هزینه‌های جاری خود را پوشش دهند.

وی بار دیگر به راه حلی اصلی نجات این صنف اشاره کرد و تأکید کرد: این شرایط تنها در یک صورت می‌تواند بهبود یابد و آن هم این است که واردات برای عموم مردم آزاد شود و هر فردی بتواند واردات گوشی تلفن همراه را با پرداخت هزینه‌های گمرکی و هزینه‌های رجیستری انجام دهد.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در استان اصفهان توضیح داد: از نظر بحث خدمات پس از فروش نیز در حال حاضر اکثر شرکت‌ها مراکز خدمات پس از فروش را در استان‌ها دارند و از این بابت نیز مشکلی برای استفاده‌کنندگان پیش نخواهد آمد.

میرشمشیری در پاسخ به این سؤال که آیا در این شرایط شرکت‌های مرتبط حاضر به ارائه خدمات هستند یا خیر بیان کرد: شرکت‌های خدماتی از شرکت‌های واردکننده جدا هستند و از این نظر که کالا را چه کسی وارد کرده است، محدودیتی ندارد و به همه کالاهای تحت برند خود خدمات می‌دهند.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در استان اصفهان در پایان به ذکر یک نکته پرداخت و گفت: در حال حاضر تنها برندی که در ایران خدمات پس از فروش ندارد، برند اپل است. لذا تنها در این مورد کسی که واردات این کالا را انجام می‌دهد، متولی خدمات پس از فروش نیز خواهد بود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار