عدم بروزرسانی واحدهای صنعتی، محکوم به فناست

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه صاحبان مشاغل و صنایع باید در حوزه تجارت الکترونیک و شرکت های مدیریت صادرات فعال شوند، گفت: عدم به روزرسانی واحدهای صنعتی توسط صاحبان صنایع محکوم به فنا خواهند بود چرا که دنیا در حال تغییر و به روز شدن است.

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه صاحبان مشاغل و صنایع باید در حوزه تجارت الکترونیک و شرکت های مدیریت صادرات فعال شوند، گفت: عدم به روزرسانی واحدهای صنعتی توسط صاحبان صنایع محکوم به فنا خواهند بود چرا که دنیا در حال تغییر و به روز شدن است.

به گزارش خبرنگار ایمنا مسعود گلشیرازی در نشست خبری سومین کنفرانس چهارمین انقلاب صنعتی در اصفهان، با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی در دوره جدید با تقسیم بندی های مشخص در کمیسیون های مختلف، در حوزه های تخصصی فعالیت دارد، تاکید کرد: این کمیسیون ها به عنوان عناصر پایش محیط کسب و کار و به عنوان مشاور ایفای نقش دارد که کمیسیون تجارت یکی از این کمیسیون ها است.
به گفته وی، یکی از اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان در اواخر سال گذشته تهیه و رونمایی از سند منظوم در حوزه تجارت داخلی و خارجی، خدمات و ارتباطات بود.
رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه حوزه تجارت الکترونیک و ICT از جمله حوزه هایی است که کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان به صورت ویژه به آن پرداخته و این حوزه در سند راهبردی نیز سهم بسیاری داشته است، تصریح کرد: در سند راهبردی اتاق اصفهان، راه اندازی مرکز رشد صادرات استان مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است.
وی استان اصفهان را پایتخت صنعتی ایران معرفی کرد و که متاسفانه اکنون دچار چالش ها و معضلات اساسی و عدیده ای است، تاکید کرد: به طور قطع حل این مشکلات نیازمند چاره اندیشی است.

گلشیرازی همچنین اضافه کرد: بیش از یکصد دانشگاه و مرکز و موسسه آموزشی در استان اصفهان فعالیت می کنند که بستر مناسبی برای تربیت و تامین نیروی کار محسوب می شوند بنابراین با برنامه ریزی مناسب و با استفاده از ظرفیت های موجود می توان بر معضلات و مشکلات فائق آمد.
وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی مسئولیتی رگولاتوری دارد، گفت: این بدین معناست که اتاق بازرگانی با پیش بینی نیازها و با توجه به امکانات و پتانسیل های موجود، سیاست گذاران، بنگاه ها و آحاد مردم را تجهیز می کند.
رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه پیرامون تاریخچه انقلاب های صنعتی اول تا سوم، به موضوع انقلاب صنعتی چهارم اشاره کرد و بیان داشت: خودروهای بدون سرنشین، پهبادها و ربات ها نمونه هایی از انقلاب صنعتی چهارم هستند اما سوال اینجاست که انقلاب اخیر چه تاثیری در کسب و کار و وضعیت اقتصادی خواهند گذاشت؟

وی در خصوص برگزاری سومین کنفرانس بین المللی انقلاب صنعتی چهارم، گفت: اتاق بازرگانی اصفهان در حوزه صادرات و شرکت های مدیریت صادرات و در حوزه تجارت الکترونیک و ICT به عنوان پیشقدم همواره از صاحبان ایده حمایت می کند.
به گفته گلشیرازی، هدف از برگزاری کنفرانس انقلاب صنعتی چهارم در اصفهان این است که صاحبان صنایع و واحدهای صنعتی در اصفهان بدانند که دنیا در حال تغییر و به روز شدن است و اگر خود را به روز نکنند محکوم به فنا خواهند بود.
وی به SNAP و TAP30 اشاره کرد و گفت: اینها مشاغل قبلی را زیر و زبر می کند و کسب و کارها را تغییر داده اند به گونه ای که با اشتغالزایی جدید، اشتغال های قبلی را از بین می برند.
در رابطه با جریان علم و دانش در کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در این خصوص با دانشگاه اشتین بایز آلمان توافق برای تبادل دانش جهت فعالان حوزه مدیریت صادرات منعقد خواهد شد.

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان خاطرنشان کرد: صاحبان مشاغل و صنایع باید در حوزه تجارت الکترونیک و شرکت های مدیریت صادرات فعال شوند.


ارسال نظر