سرکه انگبین، کولر درونی بدن

مصرف سرکه انگبین در فصل تابستان چه به صورت شربت و یا همراه با کاهو خورده شود در بدن مانند یک کولر درونی عمل می کند و با توجه به نیاز بیشتر بدن به ویتامین C در این فصل از مصرف شربت لیمو تازه و عسل غافل نشوید.

مصرف سرکه انگبین در فصل تابستان چه به صورت شربت و یا همراه با کاهو خورده شود در بدن مانند یک کولر درونی عمل می کند و با توجه به نیاز بیشتر بدن به ویتامین C در این فصل از مصرف شربت لیمو تازه و عسل غافل نشوید.
متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: یکی از مواردی که از گرما زدگی جلوگیری می کند سرکه انگبین است که یا به صورت شربت و یا همراه با کاهو مصرف می شود و مانند یک کولر درونی عمل می کند.
رسول حیدری اظهار کرد: با توجه به اینکه در فصل تابستان نیاز بدن به ویتامین C افزایش پیدا می کند، مصرف شربت عسل با لیمو ترش تازه را هیج گاه نباید فراموش کرد و در صورتی که در فصل زمستان برخلاف تابستان مرکبات غنی از ویتامین C موجود است اما در فصل تابستان میوه ای که سرشار از این ویتامین باشد، لیمو ترش است.
وی در ادامه افزود: آب زرشک مناسب گرم مزاج هاست ولی برای افرادی که افت فشار دارند باید با ملاحظه مصرف شود، همچنین گرمک و میوه های آبدار را در میان وعده های خود قرار دهید و درلیست غذایی خود از خورشت کدو و بامیه استفاده کنید.
حیدری دیگر دستورات مورد توجه در تابستان را بدین صورت برشمرد:

  • به هنگام صبح زود و شب ها در هوای خنک ورزش کنید.
  • لباس های خنک، نخی و روشن بپوشید.
  • از اب ولرم استفاده کنید و نوشیدنی های کافئین دار را به حداقل رسانید.
  • برای محافظت از پوست و چشم حتما از عینک آفتابی و نقاب استفاده کنید.
  • به هنگام ورود به خانه با آب ولرم دست و صورت خود را بشورید و کفش های راحت بپوشید.
  • اگر با ورزش کردن دچار علائمی مانند استفراغ، سر درد، گرفتگی عضلات، شدید، بدانید که به دلیل کم آب شدن بدن و گرما زدگی است.
    به گزارش گروه علم و فناوری ایمنا، تابستان فصلی با طبیعت گرم و خشک است که غذاهای گرم و خشک مانند سرخ کردنی ها، ادویه جات تند وکباب باید به حداقل خود برسد و میوه های طالبی، گرمک و هندوانه را جایگزین کنیم تا از گرما زدگی جلوگیری شود.
ارسال نظر