احتمال وجود وبا در آب‌های معدنی غیر مجاز

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: در آب‌های معدنی غیر مجاز با بالا بودن میزان نیترات احتمال بروز سرطان در افراد افزایش می‌یابد.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: در آب‌های معدنی غیر مجاز با بالا بودن میزان نیترات احتمال بروز سرطان در افراد افزایش می‌یابد.

به گزارش میزان،محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: مصرفآب‌های معدنی بی نام و نشان و فاقد علامت استاندارد، افراد را با مشکلات متعددی روبه‌رو می‌کند که بروز بیماری اسهال بخشی از این مشکلات است.

وی عنوان کرد: آب‌های معدنی بی نام و نشان ممکن است به صورت دستی و از آب شهری پرشده باشد، در این صورت هیچ خاصیت معدنی در آن دیده نمی‌شود و همچنین به دلیل شستشوی نادرست، ظروف آب معدنی دارای آلودگی‌های میکروبی فراوانی است.

عزیزی تاکید کرد: مهم‌ترین میکروبی که در بطری‌های آب معدنی غیر استاندارد رشد می‌کند "وبا" بوده که در محیط آب رشد کرده و سبب بروز مشکلات گوارشی برای افراد می‌شود و به همین خاطر مردم باید در خرید آب‌های معدنی دقت لازم را داشته باشند.

وی اظهار کرد: میزان نیترات موجود در آب‌های معدنی مسئله مهمی است، زیرا این ماده معدنی اگر از یک حد مجازی فراتر برود سرطان‌زا بوده و در دراز مدت سرطان‌های مختلفی گریبانگیر افراد مصرف کننده می‌شود.

عزیزی گفت: یک آب معدنی استاندارد و سالم باید تمام املاح و مواد معدنی اش در حد مجاز تنظیم شده باشد و از هر گروه مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم و همچنین نیترات به میزان لازم در آن بکار رفته باشد.

ارسال نظر