بررسی وضعیت کیفیت «نان» در شورای شهر

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش از بررسی وضعیت کیفیت «نان» پایتخت در شورای شهر خبر داد.

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش از بررسی وضعیت کیفیت «نان» پایتخت در شورای شهر خبر داد.

ناهید خداکرمی با اشاره به وضعیت کیفیت نان در تهران با بیان اینکه در هفته گذشته به‌عنوان نائب ریس کمیسیون سلامت در جلسه شورای آرد و نان تهران شرکت داشتم، گفت: شورای شهر تهران درحوزه بهبود کیفیت آرد و نان عزم جدی دارد و به جد به دنبال آن هستیم که مشکل موجود در کیفیت نان که قوت اصلی مردم است، حل شود.

وی با بیان اینکه طی جلسه هفته آتی با اتحادیه نانوایان به بررسی مشکل اصلی آنها و بازنگری در ساختار ناتوانی های پایتخت خواهیم پرداخت گفت: در مورد کیفیت نان مشکلاتی وجود دارد و لازم است تا مسایل موجود را از زبان تولیدکنندگان و نانوایان بشنویم تا بتوانیم در پیمودن برنامه‌هایی که برای افزایش کیفیت نان طراحی خواهد شد موفق عمل کنیم.

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: وقتی با تهیه و تولیدکنندگان نان صحبت می‌کنیم آنها عنوان می‌کنند اگر جوش شیرین به نان نزنند کیفیت نان کاهش یافته و قوام لازم را نخواهد داشت و باید چاره‌ای اندیشید که از جایگزین‌های جوش شیرین در نان استفاده شود و این مساله نیاز به بحث و تبادل نظر با مسوولان مرتبط دارد. کمیته سلامت شورای شهر تهران این موضوع را که نان بدون افزودنی مضر تولید شود و در عین حال کیفیت بالایی نیز داشته باشد را دنبال خواهد کرد.

خداکرمی با بیان اینکه در حال حاضر مکمل‌هایی همچون آهن و اسیدفولیک به آرد اضافه می‌کنند، گفت: این در حالی است که لازم نیست که در همه مناطق این مکمل‌ها به آرد اضافه شود چراکه فقر آهن در برخی محلات تهران بیشتر است و در برخی مناطق به دلیل سبک زندگی و تغذیه، کمتر است و با توجه به اینکه افزودنی و مکمل‌ها می تواند بر کیفیت نان تاثیر بگذارد ، بنابراین لازم است از افزودنی‌ها و مکمل‌ها بطور منطقی و مبتنی بر مستندات علمی استفاده شود.


رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش با بیان اینکه پس از جلسه شورای آرد و نان و شنیدن چالش های موجود از زبان نمایندگان سازمان های ذیربط، تصمیم گرفته شد که با هر یک از اعضای شورای آرد و نان در محل شورای شهر تهران جلسه‌ای جداگانه برگزار کنیم، گفت: در این جلسات رودربایستی و پنهان کاری‌ها، تا حد امکان کاهش می‌یابد و اطلاعات مربوط به سلامت مواد خوراکی و نان در اختیار عموم مردم قرار داده خواهد شد؛ چراکه حق مردم است که از سلامتی آنچه می‌خورند باخبر باشند و از مسوولان مطالبه کنند که مواد غذایی با کیفیت در اختیار آنها قرار دهند.

ارسال نظر