زنگ هشدار حمله اتمی در آمریکا نواخته شد
برای نخستین بار پس از پایان جنگ سرد و به منظور آماده سازی مردم برای مقابله با حمله احتمالی اتمی توسط کره شمالی، آژیر هشدار در مجمع الجزایر هاوایی به عنوان پنجاهمین ایالت آمریکا به صدا درآمد.
برای نخستین بار پس از پایان جنگ سرد و به منظور آماده سازی مردم برای مقابله با حمله احتمالی اتمی توسط کره شمالی، آژیر هشدار در مجمع الجزایر هاوایی به عنوان پنجاهمین ایالت آمریکا به صدا درآمد.
به گزارش ایرنا به نقل از بخش انگلیسی صدای آمریکا، آژیر هشدار روز جمعه برای یک دقیقه در هاوایی به صدا درآمد تا مسوولان کمک های اضطراری مطئمن شوند که سیستم هشدار دهنده برای اطلاع رسانی به موقع به ساکنان و توریست ها به درستی کار می کند.
'دیوید اییچی ' فرماندار ایالت هاوایی گفت : این آزمایش هشدار نشان می دهد که مردم در زمان یک حمله قریب الوقوع چه کار باید بکنند و پس از اعلام هشدار کمتر از 20 دقیقه فرصت دارند به پناهگاه بروند.
دولت این علامت را به هشدارهای ماهیانه خود اضافه می کند. این آژیر هشدار به مردم اعلام می کند که حوادثی مانند سونامی یا توفان در راه است، برای تشخیص دادن مردم، طنین این زنگ خطر با سایر زنگ ها متفاوت است .
این زنگ خطر در نخستین روز کاری هر ماه به صدا در خواهد آمد.
آژانس مدیریت اضطراری هاوایی تلاش می کند تا بیش از یک میلیون نفر از ساکنان و بازدیدگان کنندگان از هاوایی را برای چگونگی مقابله با حمله هسته ای آماده کند.
'ورن میاگی' مدیرآژانس اضطراری دراین باره گفت : بعید است که کره شمالی به آمریکا حمله هسته ای کند اما اگر چنین فکری داشته باشد، هاوایی مکانی است که ملت کمونیست به آن حمله خواهد کرد.
وی افزود: هاوایی یک هدف احتمالی است، چون ما دراقیانوس آرام قرار داریم، ما نسبت به سایر ایالت های آمریکا به کره شمالی نزدیک تر هستیم، پس باید آماده باشیم، هر روز در خبرها می بینیم که کره شمالی یک آزمایش جدید در بحث موشکی و هسته ای انجام می دهد و ما نمی توانیم آن را نادیده بگیریم.
مقام های آمریکایی برآورد کرده اند که در صورت شلیک موشک از کره شمالی 20 دقیقه طول می کشد تا به هاوایی برسد، برای رسیدن به اهداف تعیین شده 5 دقیقه زمان نیاز است و بین 12 تا 15 دقیقه زمان می برد تا به مردم هشدارهای لازم داده شود.
هاوایی پایگاه نظامی ارتش آمریکا در منطقه آسیا و اقیانوس آرام است.
جنگ لطفی بین آمریکا و کره شمالی به بالاترین سطح خود رسیده و مقام های دو طرف بارها یکدیگر را به حمله نظامی و نابودی تهدیده کرده اند.