سهم ۲۱۰۰ میلیارد تومانی استان اصفهان در بودجه۹۷

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان گفت: دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ در مجموع دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان اصفهان در نظر گرفته‌ است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان گفت: دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ در مجموع دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان اصفهان در نظر گرفته‌ است.

به گزارش ایمنا، نعمت الله اکبری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص لایحه بودجه ۹۷ که صبح امروز رئیس جمهور تقدیم مجلس کرد، اظهار داشت: رقم لایحه بودجه ۹۷ که امروز تقدیم مجلس شد معادل یک تریلیون و ۱۹۵ میلیارد تومان است.

وی افزود: از این رقم ۳۶۸ هزار میلیارد تومان سهم بودجه عمومی و دولتی و بقیه مربوط به بودجه شرکت هاست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان اضافه کرد: در لایحه بودجه ۹۷ دولت نرخ تسعیر ارز را ۳۵۰۰ تومان و نرخ نفت را ۵۵ دلار پیشنهاد کرده است.

به گفته اکبری، دولت علیرغم اینکه می توانست رقم نفت را بالای ۶۰ دلار و تا ۷۰ دلار ببندد اما برای کاهش وابستگی بودجه به نفت، این رقم را پیشنهاد داده است.

رشد ۵.۸ درصدی تولید ناخالص ملی در لایحه بودجه ۹۷

وی بیان داشت: در لایحه بودجه ۹۷ دولت رشد تولید ناخالص ملی را بدون نفت ۵.۸ درصد و رشد تولید ناخالص داخلی را با نفت ۵.۵ درصد پیش بینی کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان تاکید کرد: دولت در لایحه بودجه ۹۷ محتاطانه با نرخ رشد برخورد کرده است.

وی با بیان اینکه تورم پیش بینی شده برای سال ۹۷ از سوی دولت ۹.۱ درصد اعلام شده است، گفت: نرخ بیکاری در سال ۹۷ باید به ۱۱.۳ درصد برسد.

اکبری یادآور شد: متوسط نرخ بیکاری در سال ۹۵ برابر با ۱۲.۴ درصد رسید و در نیمه نخست سال جاری به ۱۲.۱ درصد رسیده است.

وی همچنین گفت: در لایحه بودجه ۹۷، اعتبارات آموزش و پرورش، بنیاد شهید و فنی و حرفه ای به استان ها واگذار شده است.

درآمد دولت از استان ها به رقم ۹۴ هزار میلیارد تومان برسد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان تاکید کرد: بنابر لایحه بودجه ۹۷ درآمد دولت از استان ها باید به رقم ۹۴ هزار میلیارد تومان برسد که این رقم در سال گذشته، ۸۸ هزار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی بیان داشت: بعد از تهران، استان اصفهان سهم قابل‌توجهی برای تأمین این درآمد دارد و دولت نیز از استان اصفهان توقع دارد که میزان آن به ۶.۸ هزار میلیارد تومان است.

به گفته اکبری، سهم استان اصفهان از درآمدهای مالیاتی کشور معادل ۸ درصد است.

اقتصاد پایدار در گرو دریافت مالیات

وی در خصوص اینکه آیا دولت مالیات زیادی از استان ها می گیرد یا خیر؟ اظهار داشت: هر چه دولت‌ها بتوانند مالیات‌ درست‌تر، صحیح‌تر و دقیق‌تری بگیرند آن کشور از رشد بهتری برخوردار و اقتصاد پایدارتری خواهد داشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان با اشاره به اینکه اگر بودجه ریزی براساس عملکرد باشد استان هایی که عملکرد بهتری در تامین درآمد دولت داشته باشند درآمد بیشتری نیز عایدشان خواهد شد، تصریح کرد: نظام بودجه ریزی کشور را یک شبه نمی توان تغییر داد.

توجه به ظرفیت بخش خصوصی به پروژه های آب در لایحه بودجه ۹۷

وی در ادامه با اشاره به اینکه استان اصفهان از ظرفیت های خوبی در بخش خصوصی برخوردار است، بیان داشت: استاندار اصفهان نیز بر این امر تاکید دارد و اگر بتوانیم با توجه به جدول مشارکتی لایحه بودجه ۹۷ از ظرفیت های بخش خصوصی در بخش های مختلف از جمله آب بهره گیریم طرح های نیمه تمام خود را می توان سریعتر به اتمام برسانیم.

اکبری به طرح تونل سوم کوهرنگ که ۲۲ سال اجرای آن به طول انجامیده و هنوز تمام نشده اشاره کرد و گفت: بخش از دلایل طولانی شدن این پروژه نبود بودجه کافی بوده است و اگر از توان بخش خصوصی استفاده شود این طرح ها زودتر به نتیجه خواهد رسید.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان، بخش آب، از جمله پروژه هایی است که دولت در لایحه بودجه ۹۷ اجازه ورود و سرمایه گذاری بخش خصوصی را به آن داده است.

کاهش اعتبارات استانی در لایحه بودجه ۹۷

وی با اشاره به اینکه در لایحه بودجه ۹۷ ما با کاهش اعتبارات استانی روبرو هستیم، گفت: دولت در لایحه بودجه سال آینده، ۲۲ درصد اعتبارات تملک استانی ها را کاهش داده اما از سوی دیگر اجازه ورود بخش خصوصی به این بخش را داده است.

اکبری تاکید کرد: در لایحه بودجه ۹۷، دولت نقش بخش خصوصی را بیشتر کرده است.

وی با بیان اینکه پروژه ملی کوهرنگ سه در لایحه بودجه ۹۷ به پروژه استانی تبدیل شده است، گفت: با این وجود دولت همانند سال گذشته برای این پروژه ردیف اعتباری معادل ۷۰ میلیارد تومان تزریق کرده است اما باید توجه داشت که با این اعداد و ارقام مشکلات آب اصفهان حل نخواهد شد.

آمادگی برای واگذاری ۴۰۰ پروژه نیمه تمام اصفهان به بخش خصوصی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان با اشاره به اینکه ۱۲۷۰ پروژه نیمه تمام در استان اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: ما در لایحه بودجه ۹۷ آمادگی داریم که ۴۰۰ پروژه نیمه تمام خود را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی تاکید کرد: تکمیل پروژه های راه، آب، مترو و قطار سریع السیر اصفهان- تهران در گرو حمایت دولت از بخش خصوصی است.

اکبری در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا پیرامون اینکه سهم استان اصفهان در رقم پیشنهادی دولت در لایحه بودجه ۹۷، چقدر است، گفت: از ۳۶۸ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی و دولتی کل کشور در لایحه بودجه ۹۷، در مجموع سهم استان اصفهان ۲۱۰۰ میلیارد تومان است.

کاهش ۲۲.۵ درصدی اعتبارات سرمایه ای استان اصفهان در لایحه بودجه ۹۷

وی با تشریح جزئیات این رقم، بیان داشت: از این میزان ۱۰۰۰ میلیارد تومان مربوط به پروژه های ملی، ۹۰۰ میلیارد تومان مربوط به پروژه های استان و ۲۰۰ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات ویژه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان افزود: در مجموع اعتبارات سرمایه ای استان اصفهان در لایحه بودجه سال آینده ۲۲.۵ درصد کاهش و اعتبارات جاری متناسب با تورم ۹.۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۵ استان اصفهان در بخش بودجه جاری ۱۲۰ درصد اعتبارات هزینه ای خود را از دولت دریافت کرد و در بخش عمرانی ۵۰ درصد اعتبارات کاهش داشت.

به گفته اکبری، در بودجه سال ۹۶ نیز و در سال جاری نزدیک به ۶۰ درصد اعتبارات هزینه ای و تملک استان اصفهان از سوی دولت محقق شده است.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار