آش ماشاب میل کنید

بکی از غذاهایی که در این فصل طرفدار دارد آش است و در هر شهر انواع مختلفی از آن درست می شود.

بکی از غذاهایی که در این فصل طرفدار دارد آش است و در هر شهر انواع مختلفی از آن درست می شود.یکی از این آش ها آش ماشاب نام دارد که کانال به خانه برگردیم طرز پخت این غذا را آموزش می دهد.
مواد اولیه آش ماشاب
ماش ۱٬۱/۲ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی. ۱/۲ پیمانه
برنج. ۱/۲ پیمانه
گندم. ۱/۲ پیمانه
عدس. ۱ پیمانه
کدو حلوایی نگینی شده. ۱ پیمانه
سیب زمینی. ۱ عدد
گوشت گردن. ۲۰۰گرم
پیاز سرخ. ۳ عدد
آبگوشت به میزان لازم
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و فلفل پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با یک برگ بو و یک تکه کرفس و یک عدد هویج و یک عدد پیاز و کمی رزماری می پزیم و آن ریش ریش کرده بخشی از آن را برای دکور اش نگه می داریم .
در قابلمه دیگر حبوبات را با توجه به زمان پخت آن ابتدا لوبیای سفید را می ریزیم و اجازه می دهیم همراه با آب فراوان بپزد نیم پز که شد گندم و ماش و عدس و بعد کدو حلوایی و سیب زمینی و در آخر برنج را می افزاییم بخشی از گوشت پخته شده و پیاز داغ را به اش اضافه کرده و بعد از جا افتادن آش ماشاب با پیاز داغ و گوشت پخته شده که بهتر است گردن باشد تزیین می کنیم.
نکته : حبوبات را بهتر از شب قبل در آب سرد خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم.
نکته: از آب گوشت و عصاره بره هم در این آش استفاده کنید .

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار