شامِ خوشمزه‌ی «یلدا»؛ خورش انار و بادمجان

شب یلدا هم یک جورهایی مانند شب عید است، غذاهای خاصی مخصوص این شب وجود دارد که انگار فقط باید همان ها را درست کرد. یکی از این غذاها خورش انار است که در این مطلب آن را به شما آموزش می دهیم. البته خورش انار به همراه بادمجان.

شامِ خوشمزه‌ی «یلدا»؛ خورش انار و بادمجان

شب یلدا هم یک جورهایی مانند شب عید است، غذاهای خاصی مخصوص این شب وجود دارد که انگار فقط باید همان ها را درست کرد. یکی از این غذاها خورش انار است که در این مطلب آن را به شما آموزش می دهیم. البته خورش انار به همراه بادمجان.


مواد لازم:

  • پیاز متوسط ۱عدد
  • آب انار ۲ پیمانه
  • دانه انار ۱پیمانه
  • گوشت مرغ ۴۰۰گرم
  • بادمجان قلمی ۳ عدد
  • روغن ۲ق س



طرز تهیه:

1-پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.

2-مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.

3-پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

4-حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

5-بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

6-اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

7-ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
ارسال نظر