توضیحات آموزشوپرورش درباره حذف عبارت "اشهد ان علیاً ولی الله"
آموزشوپرورش استان لرستان درباره حذف عبارت "اشهد ان علیاً ولی الله" از کتاب احکام دانشآموزان پسر دوره متوسطه توضیحاتی ارائه کرد.
آموزشوپرورش استان لرستان درباره حذف عبارت "اشهد ان علیاً ولی الله" از کتاب احکام دانشآموزان پسر دوره متوسطه توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش تسنیم، در روز گذشته خبری مبنی بر حذف عبارت «اشهد ان علیاً ولی الله» از کتاب احکام پسران سال دوم دوره متوسطه منتشر شد.
در همین رابطه محسن یوسفوند - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان ضمن ارائه توضیحاتی در گفتوگو با تسنیم عنوان کرد: شب گذشته که متوجه این موضوع شدیم سریع کتابها را جمع آوری کردیم و از مردم عذرخواهی میکنیم و این مسئله را بازگو میکنیم که تعمدی در کار نبوده چرا که در کتابهای احکام مربوط به دوره ابتدایی و متوسطه اول چنین مشکلی را شاهد نیستیم.
هماکنون آموزشوپرورش استان لرستان با ارائه توضحاتی در این رابطه اعلام کرده است: "در ابتدا لازم است که ذکر کنیم آموزش و پرورش بر اساس اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری است، همواره با رویکرد تربیتی، توجه و اهتمام به مبانی ارزشی و دینی به تربیت دانشآموزان خداباور و خودباور اقدام کرده و بارها این مطلب را در جلسات رسمی اعلام و به آن اعتقاد و باور قلبی دارد.
اما در خصوص اشتباهی سهوی که در چاپ این جزوه روی داده و شکی نیست که هیچ گونه تعمدی در آن نبوده و نیست و به خاطر حساسیت افکار عمومی نسبت به مبانی دینی و اعتقادی با کمال تواضع از عموم مردم مسلمان و خداجو عذرخواهی کرده و امیدواریم با کمال رافت و بزرگواری پوزش خدمتگزاران خود را در دستگاه تعلیم و تربیت پذیرا باشند.
گرچه این اهمال و بی توجهی را هیچ عقل سلیمی تایید نمیکند، ولی عزیزان هم وطن باید باور داشته باشند که تهیه و چاپ جزوات متعدد در پایههای مختلف کاری بزرگ است که استان به آن اقدام کرده و یک اشتباه سهوی در یک جزوه نمیتواند زحمات و تلاشهای آنان را زیر سوال ببرد با این حال این اطمینان را به همکاران و هموطنان میدهیم که موضوع را به دقت بررسی و با مسببان این قصور و بیتوجهی برخورد نماییم.
در پایان تاکید میشود اگر نگاهی به کارنامه آموزش و پرورش در حوزه مبانی دینی و تربیتی داشته باشید، متوجه خواهید شد که اعتقاد به مبانی ارزشی اصل مسلمی بوده که دستگاه تعلیم و تربیت همواره در آن راستا گام برداشته و نماد این اعتقاد به آرمانهای مذهبی را میتوان در برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز با شرکت بیش از 170 هزار دانشآموز، برگزاری محافل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی، برگزاری گفتمانهای دینی در مدارس و دهها برنامه قرآنی دیگر مشاهده کرد.
از همگان انتظار میرود تا ضمن توجه به تبعات بهره برداری فردی و گروهی از این مسئله، کمک کنند تا متولیان تعلیم و تربیت بتوانند در تربیت نسل آینده ساز این مرزو بوم گام بردارند."