جایگاه ویژهای کشاورزی در اقتصاد اصفهان
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:فعالیتهای گستردهای در جهت مقابله با خشکسالی شکل گرفته که میتوان به توسعه کشتهای گلخانهای و کشتهای نشایی اشاره کرد.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:فعالیتهای گستردهای در جهت مقابله با خشکسالی شکل گرفته که میتوان به توسعه کشتهای گلخانهای و کشتهای نشایی اشاره کرد.
به گزارش ایمنا، مهرداد مرادمند در نشست هم اندیشی برپایی شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت کشاورزی اصفهان، اظهار کرد: بخش کشاورزی اصفهان دارای جایگاه ویژهای در اقتصاد استان است. فعالیتهای گستردهای در جهت مقابله با خشکسالی شکل گرفته که میتوان به توسعه کشتهای گلخانهای و کشتهای نشایی اشاره کرد و خوشبختانه اصفهان در این شاخصها جز استانهای پیشتاز شناخته میشود.
وی اضافه کرد: استان اصفهان در زمینه تولیدات دامی نیز همواره در رده استانهای برتر و سرآمد کشور قرار دارد. از طرفی کشاورزان استان نیز جز کشاورزان موفق و فعال کشور شناخته میشوند، در مجموع تمامی این عوامل دست به دست یکدیگر دادهاند تا کشاورزی اصفهان یکی از موفقترین بخشهای اقتصادی استان را تشکیل دهد.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، بر برگزاری نمایشگاههای تخصصی کشاورزی تاکید کرد و افزود: به طور قطع برگزاری چنین نمایشگاههایی در استان اصفهان که در بخشهای مختلف کشاورزی جز استانهای مهم و بزرگ محسوب میشود، میتواند باعث جذب بازدیدکنندگان پرشماری شده و راه را برای توسعه کیفی این بخش هموارتر کند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان در این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاههای تخصصی کشاورزی در اصفهان، اظهار کرد: بخش کشاورزی یکی از مهمترین ارکان اقتصادی استان به شمار میرود و با توجه به این که شرکت نمایشگاهها نگاه ویژهای به رونق اقتصادی استان دارد لذا نمایشگاههای کشاورزی میتوانند کمک خوبی به تحقق این هدف داشته باشند.
علی یارمحمدیان ادامه داد: تلاش بر این است که نمایشگاههای کشاورزی در بالاترین سطح و بهترین کیفیت برگزار شوند و در این خصوص تلاش داریم با معرفی جدیدترین امکانات و تکنولوژیها در جهت کمک به کشاورزان حرکت کنیم.
وی با اشاره به موفقیتها در بخش کشاورزی استان، تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی و شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان همکاری بسیار خوب و نزدیکی با یکدیگر دارند که از نتایج این تعاملات میتوان به برگزاری نمایشگاههای تخصصی کشاورزی اشاره کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این نشست، اظهار کرد: همواره بر این موضوع تاکید داریم که نمایشگاههای بخش کشاورزی با بالاترین کیفیت برگزار شوند و خوشبختانه تمام نمایشگاهها نیز به همین شکل برگزار شده است.
اصغر محسنزاده کرمانی افزود: ارائه آخرین تکنولوژیها، تجهیزات و دستاوردها در نمایشگاهها ضروری است، امروز فعالیتهای بسیاری در کشاورزی استان در حال انجام است که منجر به کسب موفقیتهای فراوان شده و قطعا نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی این موفقیتها است.
وی گفت: کشت نشایی و تولید انواع بذور از جمله فعالیتهای مهمی است که در بخش کشاورزی استان در حال انجام است و میتوان این گونه فعالیتها را در نمایشگاههای تخصصی به خوبی به عموم مردم و تمامی بهرهبرداران و کشاورزان معرفی کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: برگزاری نمایشگاههای کشاورزی میتواند بستر مناسبی برای معرفی محصولات سالم و آشنا ساختن تولیدکنندگان با ادوات مبارزه بیولوژیک باشد، از طرفی توجه به مباحث آموزشی و ترویجی نیز در نمایشگاههای تخصصی میتواند بسیار نتیجهبخش باشد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به لزوم برنامهریزیهای گسترده برای برگزاری نمایشگاههای تخصصی در بخش کشاورزی، اظهار کرد: بخش کشاورزی استان با دارا بودن ظرفیتهای مختلف میتواند نقش تاثیرگذاری در اقتصاد استان ایفا کند و به طور قطع برگزاری نمایشگاههای تخصصی و علمی در بخش کشاورزی به بالندگی این بخش و در نهایت رشد اقتصادی استان میانجامد.
جمشید اسکندری ادامه داد: امروز فعالیتهای ترویجی به خوبی در سراسر استان در حال انجام است و شبکه گسترده ترویج نقش تاثیرگذاری در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی در استان ایفا میکند.
گفتنی است؛ شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت کشاورزی (مکانیزاسیون، آبیاری، زراعت، باغبانی) از ۲۴ لغایت ۲۸ دیماه سال جاری در محل نمایشگاههای بینالمللی اصفهان واقع در پل شهرستان برگزار خواهد شد.