ممنوعیت دستگاههای اجرایی از دریافت سود حسابهای بانکی
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، مصوبات امروز کمیسیون متبوعش را درباره شرایط دستگاه های اجرایی برای اخذ سود از حساب های بانکی را تشریح کرد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، مصوبات امروز کمیسیون متبوعش را درباره شرایط دستگاه های اجرایی برای اخذ سود از حساب های بانکی را تشریح کرد.
به گزارش مهر، علی اصغر یوسف نژاد در خصوص مصوبات امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه گفت: کمیسیون تلفیق بعد از بررسی مواد ارجاعی از صحن علنی مجلس، دستگاههای مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری را مجاز به دریافت سود از حسابهای بانکی (حساب جاری، پشتیبان، سپرده، سپردهگذاری کوتاه مدت، بلندمدت) مفتوح در بانکهای دولتی و غیردولتی ندانست.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ادامه داد: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بانکها، شرکتهای بیمه دولتی، صندوقها، دانشگاهها و هر یک از دستگاههای اجرایی که در قوانین و مقررات و یا اساسنامه آنها مجاز به دریافت سود میباشند از شمول این حکم مستثنی شدند.
وی در این رابطه افزود:براساس مصوبه کمیسوین تلفیق بانکهای دولتی و غیردولتی مجاز به پرداخت سود به حساب دستگاههای اجرایی در اجرای این حکم که فاقد قوانین و مقررات مربوطه هستند، نیستند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق تصریح کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق سود سپرده دریافتی دارای مجوز دستگاههای مذکور به استثنای بانکها، بیمهها و صندوقها از اول سال ۹۷ تحت عنوان درآمد اختصاصی آن دستگاه محسوب و به حساب متمرکز خزانه وجوه درآمد اختصاصی واریز و به صورت صد درصد دریافت و مطابق قوانین و مقررات مربوطه پرداخت شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: هرگونه اقدام مغایر با مطالب مذکور حکم تصرف در وجوه به اموال دولتی محسوب میشود و دیوان محاسبات کشور موظف است عملکرد آن را هر ۶ ماه یک بار تهیه و به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال کند.