ژله شکریهای نوستالژیک برای سفره هفتسین
ژله شکری از جمله شیرینیهای فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.
ماهنامه کیک و شیرینی: ژله شکری از جمله شیرینیهای فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.
مواد لازم:
- شکر: 440 گرم
- آب سیب: 180 میلی لیتر
- آب لیموی تازه: یک قاشق سوپ خوری
- رنگ خوراکی: به مقدار لازم
- پودر ژلاتین: 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی
- پوست لیمو (رنده شده): یک قاشق چای خوری
- اسانس: 3 قطره
- آب: سه چهارم پیمانه
- شکر اضافه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید.
- سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
- آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
- دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.
- دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.
- سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
- پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
- قالب 20×20 سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.
- زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
- سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
- سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
- تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
- این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.