دسرها و شیرینیهای بدون شکر
این شیرینیهای خوشمزه بدون شکر تهیه شده اند و برای کسانی که دیابت دارند، مناسب هستند.
هفته نامه سلامت: این شیرینیهای خوشمزه بدون شکر تهیه شده اند و برای کسانی که دیابت دارند، مناسب هستند.
کیک سیب
مواد لازم:
- سیب زرد: 1 عدد
آرد گندم: 300 گرم
کمپوت سیب: 200 گرم
شیر: 240 میلی لیتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوست لیموترش: کمی
روغن: 80 گرم
مخمر: 11 گرم -
طرز تهیه:
- فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
- مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
- سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
- مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
- پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.
-
موس شکلات
مواد لازم:
- شکلات تلخ: 150 گرم
شکلات رنده شده: 50 گرم
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
نمک: کمی
پودر کاکائو تلخ: به مقدار لازم
- شکلات تلخ: 150 گرم
-
-
-
-
طرز تهیه:
- شکلات را خردکرده و به روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا یکدست شود.
- سفیده تخم مرغ را کاملا بزنید تا به شکل برف دربیاید و سپس نمک را اضافه کنید.
- شکلات ذوب شده را خیلی کم کم به سفیده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
- در نهایت شکلات رنده شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید.
- بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
- هنگام سرو کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.
-
پنکیک
مواد لازم:
- کره نرم شده: 20 گرم
آرد گندم: 140 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر کم چرب: 240 میلی لیتر
ماست طبیعی: 1 پیمانه
مخمر: 5 گرم
نمک: کمی
- کره نرم شده: 20 گرم
-
-
طرز تهیه:
- ماست و تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید.
- آرد و مخمر را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- خمیر را با شیر کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.
- در یک ماهیتابه کوچک تفلون مقدار کمی کره را حرارت دهید تا ذوب شود.
- در این زمان با یک ملاقه کوچک کمی از مایع پنکیک را در ماهیتابه بریزید تا یک سمت آن طلایی شود
- سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف یکنواخت طلایی باشد.
- پنکیک را در بشقاب بگذارید و بقیه مایع را به همین ترتیب با کمی کره آماده کنید.
- پنکیک های آماده را روی هم بچینید و با میوه های تازه به شکل گرم یا سرد میل کنید.