دستبندی که هنگام وقوع حمله، پلیس را آگاه میکند
یک دانشجوی آمریکایی، دستبند هوشمندی ابداع کرده که میتواند در هنگام وقوع حمله، خطر را تشخیص دهد و پلیس را آگاه کند.
یک دانشجوی آمریکایی، دستبند هوشمندی ابداع کرده که میتواند در هنگام وقوع حمله، خطر را تشخیص دهد و پلیس را آگاه کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل ، یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد "دانشگاه آلاباما" (University of Alabama) در آمریکا، برای مقابله با حملههای احتمالی، یک دستبند ابداع کرده است.
این ابزار، علائم حیاتی کاربر را بررسی میکند و تغییراتی که هنگام حمله در بدن او اتفاق میافتند، تشخیص میدهد.
این دستبند هوشمند که هنوز در مراحل نخست بررسی به سر میبرد، فهرست از پیش تعیینشدهای از مخاطبین را نشان میدهد و اگر احساس کند به کاربر صدمهای وارد شده، پلیس را آگاه میکند. علاوه بر این، صدای هشدار بلندی به همراه نورهای قرمزرنگ از خود ساطع میکند تا فرد ضارب را بترساند و یا حضور افراد دیگر را به او هشدار دهد.
گروه سازنده این دستبند متشکل از پروفسور "راجیب حسن" (Ragib Hasan) و "جیون پتل" (Jayun Patel)، دانشجوی ارشد، امیدوار هستند که این ابزار بتواند از وقوع این گونه جرائم پیشگیری کند.
دکتر حسن در بیانیهای توضیح داد: معمولا، در هنگام وقوع یک حمله، توانایی آگاهسازی مقامات برای قربانیان، غیرممکن است.
وی افزود: یک چالش بزرگ در این زمینه این است که بیشتر قربانیان در طول حمله، راهی برای درخواست کمک ندارند.
این ابزار جدید، بر یادگیری ماشینی و حسگرهایی برای تشخیص نشانههای حمله، تکیه دارد و یک مدار " Adafruit"، حسگرهای فشار، قابلیت "موقعیتیابی" (GPS) و چند میکروفون را شامل میشود.
در صورتی که دستبند هوشمند تشخیص دهد که کاربر در خطر است، از طریق بلوتوث به گوشی هوشمند او متصل میشود و موقعیت را به مقامات مورد نظر گزارش میهد. علاوه بر این، با استفاده از یک اپلیکیشن، دوستان کاربر را نیز آگاه میکند.
"پتل" گفت: این حسگرها، امکان گردآوری فعالیتها و علائم حیاتی کاربر را برای دستبند فراهم میکنند.
الگوریتم یادگیری ماشینی، حرکت منظم کاربر را از حرکات غیرمنتظره و ناگهانی که نشاندهنده حمله هستند، تشخیص میدهد و متمایز میکند.
"پتل" قصد دارد این فناوری را گسترش دهد و ابزار هوشمند دیگری مانند کفش یا گوشواره برای حفظ ایمنی افراد، ابداع کند.
قیمت این دستبند هوشمند، کمتر از 40 دلار تعیین شده است و پژوهشگران امیدوارند با تولید عمده آن، قیمت را به کمتر از این مقدار هم برسانند.