سیب نوشداروی همه‌ی بیماری‌

سیب مقوی معده و حافظ مخاط معده، کاهنده کلسترول خون، مقوی کبد و قلب، دفع کننده اسید اوریک خون، ضد رماتیسم، تصفیه کننده است و سبب موجب جوان ماندن بافت‌های بدن می‌شود.

سیب مقوی معده و حافظ مخاط معده، کاهنده کلسترول خون، مقوی کبد و قلب، دفع کننده اسید اوریک خون، ضد رماتیسم، تصفیه کننده است و سبب موجب جوان ماندن بافت‌های بدن می‌شود.
به گزارش میزان، «هرکس روزی یک سیب بخورد، پزشک را از خود دور کرده است». این یک ضرب المثل انگلیسی است و فرانسوی‌ها نیز آن را پذیرفته‌اند. این جمله مصداق واقعی دارد و سیب را باید نوشداروی همه بیماری‌ها دانست.
به عقیده مرحوم دکتر سید جلال مصطفوی، پزشکان قدیم از این خواص معجزه آسای سیب کاملاً اطلاع داشتند و ارسطو کار اعجاز را به آنجا رسانده است که دست به اغراق عجیبی می‌زند و می‌گوید: «هرکس هر روز سیب بخورد، تعجب می‌کنم، چگونه می‌میرد»، حتی بسیاری از انبیا، اولیا و پیشوایان دین نیز که برای امت خود دستور‌هایی به صورت جمله‌های قصار به یادگار گذاشته‌اند، این مطالب را از نظر دور نداشته و خوردن سیب را تأکید کرده‌اند، چنانکه از حضرت علی، علیه السلام، روایت شده است که فرمود: «اکل التفاح فی اسحار» یعنی سحرگاهان سیب بخورید.
- سیب مقوی عضلات و اعصاب است (یکی از بهترین میوه‌ها).
- سیب مقوی معده و حافظ مخاط معده است.
- سیب ضد عفونی کننده روده است (ترشح دیاستازی را در معده خود عامل کشتن باکتری‌هاست).
-سیب مقوی کبد است و احتقان آن را (که مولد اکثر بیماری‌ها است) کم می‌کند.
- سیب کلسترول خون را کم می‌کند (به عقیده لئون بینه، رئیس سابق دانشکده پزشکی پاریس، این خاصیت به علت وجود پکتین در سیب است).
- سیب اسید اوریک را از ادرار دفع می‌کند.
- سیب ضد روماتیسم است.
- سیب ملیّن است.
- سیب خون را تصفیه می‌کند.
- سیب بافت‌ها را جوان نگاه می‌دارد.
آیا این همه خواص شگفت انگیز در سیب که هر کدام به تنهایی اثر بسیار نیکویی در درمان بیماری‌ها و تأمین سلامت بدن دارد کافی نیست که به ما اجازه دهد سیب را به عنوان نوشدارو معرفی کنیم؟

ارسال نظر