پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا
پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که میتوانید در این روزهای آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که میتوانید در این روزهای آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم کراست (لایه زیرین):
- خرما: 5 عدد
بادام (پودر شده): 50 گرم
جوی دوسرپرک: 50 گرم
روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری
- موز: یک عدد
خرما: 3 عدد
عسل: یک قاشق سوپخوری
خامه: یک قاشق سوپخوری
- بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
بادام هندی (خام): یک قاشق سوپخوری
فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری
- ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
- به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
- خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
- قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
- این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
- پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
- پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.