مرنگ کیک؛ کیکی خوشمزه با تم صورتی

تزیین با مرنگ یکی از روش‌های پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانم‌ها تهیه کنید و نوش جان کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - گلریزه کاوه: تزیین با مرنگ یکی از روش‌های پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانم‌ها تهیه کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم:

  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • شکر: 150 گرم
  • خامه قنادی: 500 گرم
  • توت فرنگی: 250 گرم
  • میوه مورد نظر: برای تزئین
  • رنگ خوراکی صورتی: به میزان لازم
  • فندق پودر شده: 50 گرم
طرز تهیه:
  1. فر را با حرارت 100 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کف سینی را با کاغذ و یا صفحه سلیکونی بپوشانید.
  3. سفیده های تخم مرغ را که باید به دمای محیط رسیده باشد در ظرف همزن بریزید، هم بزنید تا سفت شود.
  4. شکر را که بایستی از نوع دانه ریز آن استفاده کنید به تدریج داخل سفیده بریزید و بعد از هر بار اضافه کردن زمان دهید تا جذب سفیده ها شود.
  5. بعد از جذب کامل، شکر داخل سفیده حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید.
  6. سپس یک سوم از مواد را جدا کرده کنار بگذارید.
  7. فندق پودر شده را به مواد اضافه کنید و با دست به کمک لیسک هم بزنید.
  8. مرنگ را روی کاغذ داخل سینی به صورت دایره های 20 سانتیمتری بریزید.
  9. برای سهولت در انجام کار مواد را داخل قیف و با ماسوره ساده یک سانتی متری بریزید و دایره هایی داخل سینی روی کاغذ به قطر 20 سانتیمتر بکشید.
  10. سپس از مرکز دایره مواد را منتقل کنید تا داخل دایره از مواد به شکل یکسان و یکنواخت پر شود.
  11. دقت کنید برای تهیه این کیک به سه عدد دایره 20 سانتیمتری نیاز است.
  12. یک سوم باقیمانده مرنگ را با رنگ صورتی مخلوط کنید.
  13. ماسوره وسط خالی را داخل قیف قرار داده مرنگ آماده را داخل آن بریزید و روی کاغذ یا صفحه سلیکونی منتقل کنید.
  14. مرنگ ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه در فر بپزد.
  15. سپس فر را خاموش کرده و سینی های محتوی مرنگ را داخل فر نگه دارید تا کاملا خشک شود.
  16. خامه قنادی را داخل ظرف همزن ریخته هم بزنید تا فرم بگیرد.
  17. لایه مرنگ را داخل ظرف سرو قرار داده از خامه قنادی به صورت یک لایه نازک روی آن بمالید.
  18. یک سوم توت فرنگی ها را برش دهید. روی خامه قرار دهید.
  19. لایه مرنگ را روی آن قرار دهید. مقدار دیگری از خامه و توت فرنگی روی آن پوشش دهید.
  20. لایه آخر مرنگ را قرار داده، سطح و دیواره با با خامه پوشش دهید.
  21. مرنگ های صورتی را روی دیواره کیک بچینید و در صورت تمایل در مرکز هر کدام یک بلوبری قرار داده لبه بالایی کیک را نیز با استفاده از ماسوره مورد نظر تزئین نموده و سطح کیک را با میوه های مورد نظر تزئین نمایید.
  22. بهتر است این کیک بعد از آماده شدن به مدت یک ساعت در یخچال و سپس همان روز مصرف شود.
  23. مرنگ های آماده را قبل از خامه کشی می توان به مدت یک هفته در جای خشک نگهداری نمود.
نکته:
  • در تهیه مرنگ دقت کافی داشته باشید تا کاملا شفاف و خشک باشد.
  • بعد از پوشش مرنگ با خامه مرنگ فرم خواهد شد.
ارسال نظر