مرنگ کیک؛ کیکی خوشمزه با تم صورتی
تزیین با مرنگ یکی از روشهای پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانمها تهیه کنید و نوش جان کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - گلریزه کاوه: تزیین با مرنگ یکی از روشهای پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانمها تهیه کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم:
- سفیده تخم مرغ: 6 عدد
- شکر: 150 گرم
- خامه قنادی: 500 گرم
- توت فرنگی: 250 گرم
- میوه مورد نظر: برای تزئین
- رنگ خوراکی صورتی: به میزان لازم
- فندق پودر شده: 50 گرم
- فر را با حرارت 100 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کف سینی را با کاغذ و یا صفحه سلیکونی بپوشانید.
- سفیده های تخم مرغ را که باید به دمای محیط رسیده باشد در ظرف همزن بریزید، هم بزنید تا سفت شود.
- شکر را که بایستی از نوع دانه ریز آن استفاده کنید به تدریج داخل سفیده بریزید و بعد از هر بار اضافه کردن زمان دهید تا جذب سفیده ها شود.
- بعد از جذب کامل، شکر داخل سفیده حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید.
- سپس یک سوم از مواد را جدا کرده کنار بگذارید.
- فندق پودر شده را به مواد اضافه کنید و با دست به کمک لیسک هم بزنید.
- مرنگ را روی کاغذ داخل سینی به صورت دایره های 20 سانتیمتری بریزید.
- برای سهولت در انجام کار مواد را داخل قیف و با ماسوره ساده یک سانتی متری بریزید و دایره هایی داخل سینی روی کاغذ به قطر 20 سانتیمتر بکشید.
- سپس از مرکز دایره مواد را منتقل کنید تا داخل دایره از مواد به شکل یکسان و یکنواخت پر شود.
- دقت کنید برای تهیه این کیک به سه عدد دایره 20 سانتیمتری نیاز است.
- یک سوم باقیمانده مرنگ را با رنگ صورتی مخلوط کنید.
- ماسوره وسط خالی را داخل قیف قرار داده مرنگ آماده را داخل آن بریزید و روی کاغذ یا صفحه سلیکونی منتقل کنید.
- مرنگ ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه در فر بپزد.
- سپس فر را خاموش کرده و سینی های محتوی مرنگ را داخل فر نگه دارید تا کاملا خشک شود.
- خامه قنادی را داخل ظرف همزن ریخته هم بزنید تا فرم بگیرد.
- لایه مرنگ را داخل ظرف سرو قرار داده از خامه قنادی به صورت یک لایه نازک روی آن بمالید.
- یک سوم توت فرنگی ها را برش دهید. روی خامه قرار دهید.
- لایه مرنگ را روی آن قرار دهید. مقدار دیگری از خامه و توت فرنگی روی آن پوشش دهید.
- لایه آخر مرنگ را قرار داده، سطح و دیواره با با خامه پوشش دهید.
- مرنگ های صورتی را روی دیواره کیک بچینید و در صورت تمایل در مرکز هر کدام یک بلوبری قرار داده لبه بالایی کیک را نیز با استفاده از ماسوره مورد نظر تزئین نموده و سطح کیک را با میوه های مورد نظر تزئین نمایید.
- بهتر است این کیک بعد از آماده شدن به مدت یک ساعت در یخچال و سپس همان روز مصرف شود.
- مرنگ های آماده را قبل از خامه کشی می توان به مدت یک هفته در جای خشک نگهداری نمود.
- در تهیه مرنگ دقت کافی داشته باشید تا کاملا شفاف و خشک باشد.
- بعد از پوشش مرنگ با خامه مرنگ فرم خواهد شد.