گردشگری غذایی، صنعتی پُررونق در کشور‌ها

اگر گهگاهی برای خوردن غذایی خاص به شهر یا کشور دیگری می‌روید، شما یک گردشگر غذایی هستید.

اگر گهگاهی برای خوردن غذایی خاص به شهر یا کشور دیگری می‌روید، شما یک گردشگر غذایی هستید.
به گزارش صداوسیما ؛ کارشناس مسائل فرهنگی گفت: گردشگری غذایی که امروزه به صنعت پُررونقی تبدیل شده تا سال۲۰۱۲ گردشگری آشپزخانه نامیده می‌شد و این نوع گردشگری تمرکزش بر سبد غذایی شهر یا کشور میزبان است.
شهرام امیری افزود: آنطور که در کتاب آشپزی دوران صفویه آمده روزگاری نه چندان دور ۳۶۵نوع غذای سنتی درسفره مردمانش بوده که احیا آنها می تواند ظرفیت خوبی برای جذب بیشتر گردشگران خارجی باشد.
وی تصریح کرد: گردشگری غذایی، یک فعالیت عمومی است و هرکسی که به هر شکلی با غذا سر و کار دارد، قسمتی از این صنعت محسوب می‌شود.
این کارشناس مسائل فرهنگی در ادامه افزود: کنار جذابیت غذاهای ممتاز، غذاهای مناطق مختلف، به دلیل عواملی مثل تازگی، منحصر بودن به منطقه‌ای خاص، فصل تهیه، ماندگاری و ارگانیک بودن اهمیت زیادی دارند که تشکیل‌دهنده‌ی فرهنگ آشپزی آن منطقه هستند.
پژوهشگران ایرانی فعال در زمینه خوراک و غذا معتقدند بیش از 2500 نوع غذا ونوشیدنی و انواع نان و شیرینی در ایران وجود دارد.

ارسال نظر