با صنعت طلا، نیاز اقتصاد کشور به نفت از میان برداریم

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان گفت: اگر به تاثیرگذاری صنعت طلا در اقتصاد کشور اعتقاد داشته باشیم، می‌توان با استفاده از توانمندی‌های فعالان این بخش، نیاز اقتصاد را به نفت از میان برداریم.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان گفت: اگر به تاثیرگذاری صنعت طلا در اقتصاد کشور اعتقاد داشته باشیم، می‌توان با استفاده از توانمندی‌های فعالان این بخش، نیاز اقتصاد را به نفت از میان برداریم.
به گزارش ایسنا، علی یارمحمدیان پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در همایش فرصت‌ها و چالش های صنعت طلا و جواهر کشور، با بیان اینکه اصفهان، قطب طلای کشور از امروز میزبان دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت فلزات گرانبها، طلا و سنگ‌های قیمتی است، اظهار کرد: این نمایشگاه در حالی برگزار می‌شود که صنعت و بازار مرتبط با طلا، فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان است. ریشه بخشی از این مشکلات، نوسانات و وضعیت نامطلوب اقتصادی است که کشور را در بر گرفته و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه با وجود تمام این مشکلات، می‌توان نمایشگاه را نقطه‌ آغازی برای تحول در عرصه اقتصادی عنوان کرد، افزود: نمایشگاه به عنوان مکانی که فعالان برجسته، سرآمد، معتبر و شناخته شده را گرد هم جمع می‌کند، می‌تواند نقش رونق‌دهنده و امید‌بخش را برای فعالان عرصه طلا ایفا کند و حلقه‌ اتصال تمام فعالان این عرصه، اعم از تولیدکنندگان تجهیزات، تولیدکنندگان زیورآلات و فروشندگان از یک سو و مردم به عنوان خریداران و علاقمندان به طلا، سنگ‌های قیمتی و فلزات گرانبها باشد و این نقش، دقیقاً برای نمایشگاه طلای اصفهان در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان با تاکید بر اینکه آنچه نمایشگاه طلای اصفهان را در میان دیگر نمایشگاه‌های این عرصه در سطح کشور، سرآمد و جذاب می‌کند، جایگاه استان در این صنعت و هم‌چنین امید فعالان این صنعت در سراسر کشور است، گفت: امروز، همه می‌دانند که اصفهان «پایتخت شناخته شده صنعت طلای ایران اسلامی» است و نمایشگاهی که در آن برگزار می‌شود، اهمیت بسیار زیادی دارد.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه طلای امسال، تلاش‌های بسیاری در راستای توجه به نیازهای مشارکت‌کنندگان و فعالان این صنعت صورت گرفته است، افزود: به طور قطع فعالان این عرصه، با مشکلات و دغدغه‌های متعدد دست به گریبان هستند و بر این اساس، تمام تمرکز خود را بر ایجاد فضایی برای تبادل‌نظر، هم‌اندیشی و ارتباط مستمر و مداوم آنها قرار دادیم.
یارمحمدیان با تاکید بر ضرورت تغییر نگاه مسئولان به صنعت طلا و جواهرکشور در شرایط حساس و دشوار کنونی، تصریح کرد: اگر به تاثیرگذاری این هنر ـ صنعت در اقتصاد کشور اعتقاد داشته باشیم، می‌توان شرایطی ایجاد کرد که با استفاده از توانمندی‌های فعالان این بخش، نیاز اقتصاد کشور به نفت از میان برداشته شود و ایران عنوان یکی از معتبرترین صادرکنندگان طلای جهان را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: در شرایط کنونی که صنعت و تولید کشور نیازمند فعالیت جدی است، انتظار می‌رود فعالان این صنف با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود، رونق را به صنعت اشتغالزا و ارز‌آور کشور‌ یعنی طلا و سنگ‌های قیمتی بازگردانند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان با تاکید بر اینکه دستیابی به جایگاه ارزنده صنعت طلا و جواهر کشور در دنیای بین‌الملل، نیازمند اتخاذ تدابیری دوراندیشانه است‌، گفت: یکی از این راه‌ها، برگزاری نمایشگاه با حضور گسترده فعالان این صنعت است تا توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند و جایگاه واقعی خود را به مسئولان و برنامه‌ریزان اقتصادی کشور یادآور شوند.

ارسال نظر