طرز تهیه دسر «فلن»
فلن (Flan) یک دسر خوشمزه شبیه کرم کارامل و کاستارد است. یکی از دسر های محبوب و همه گیر در کشور های اروپایی که منشاء انگلیسی دارد و در اکثر صبحانه های کلاسیک مردم این کشور یافت میشود.
ماهنامه کیک و شیرینی: فلن (Flan) یک دسر خوشمزه شبیه کرم کارامل و کاستارد است. یکی از دسر های محبوب و همه گیر در کشور های اروپایی که منشاء انگلیسی دارد و در اکثر صبحانه های کلاسیک مردم این کشور یافت میشود.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 4 عدد
- شیرعسلی: سه چهارم پیمانه
- اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- آرد: یک پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری
1. زرده های تخم مرغ، شیرعسل و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا یکدست شوند.
2. حدود یک سوم از قالب ها را با این مخلوط پر کنید و حدود 5 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
3. در این فاصله، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا پف کنند.
4. شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
5. آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و حدود یک الی دو دقیقه مخلوط کنید.
6. این مخلوط را داخل قالب ها روی لایه زیرین بریزید، طوری که حدود سه چهارم قالب ها پر شود.
7. آنها را حدود 10 الی 12 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
8. پس از خنک شدن، دسرها را از قالب جدا کرده و سرو کنید.