سیوسه پل بیدفاع در مقابل حفاظهای کابلی
این روزها در حالی طرح حصارکشی پل ۴۰۰ ساله اصفهان در حال اجراست که بسیاری از کارشناسان و دوست داران میراث فرهنگی خواستار توقف این طرح هستند.
این روزها در حالی طرح حصارکشی پل ۴۰۰ ساله اصفهان در حال اجراست که بسیاری از کارشناسان و دوست داران میراث فرهنگی خواستار توقف این طرح هستند.
به گزارش تسنیم ؛ سی و سه پل اصفهان، بنای 400 ساله در ماههای اخیر مجدد در صدر اخبار قرار گرفته، که این صدر بودن نه به دلیل تاریخی بودن آن، بلکه به دلیل حوادثی است که پیرامون این پل تاریخی رخ داده است.
حوادثی که منجر به تصمیم میراث فرهنگی برای نرده کشی در دهانه های پل با همکاری سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان شد.
در حالی چند روزی از اجرای این طرح در دهانه های این پل تاریخی آغاز شده، واکنش های گسترده ای را از سوی کارشناسان و دوستداران میراث فرهنگی در پی داشته است، به طوری که این اعتراض از شبکه های مجازی کارش به رسانه ملی رسید.
برخی از کاربران فضای مجازی این اقدام میراث فرهنگی را به اقدامات صورت گرفته در حوزه محیط زیست ارتباط دادند که اقدامات دولتی را به ایجاد فاجعه در آثار طبیعی و تاریخی و در نهایت نابودی این آثار ربط دادند.
برخی هم معتقد بودند که رئیس میراث فرهنگی اصفهان به دلیل این اقدام باید در دادگاه پاسخگو باشد و مدیریت شهری را نیز در این زمینه مقصر خواندند که باید در قبال آیندگان به دلیل اقدام نادرست امروز جواب گو باشند.
منتقدان این طرح اقدام به نصب حفاظ فلزی بر سی و سه پل را با منطق حفاظت از آثار تاریخی سازگار نمی دانند و درخواست توقف سریع فنس کشی بر این پل تاریخی را دارند.
مهدی جعفری نقرانی در واکنش به اجرای این طرح می گوید: نرده گذاری سی و سه پل جهت انحراف فکری از روند نادرست مدریت سازمان میراث فرهنگی اصفهان است.
این منتقد با مورد خطاب قرار دادن میراث فرهنگی اصفهان می گوید: اگر نرده گزاری و تخریب سی و سه پل با همه مخالفت ها متوقف نشد، این سازمان مجبور خواهد شد به زودی توضیحاتی درباره برخی رفتارهای خود بدهد.
اما روز گذشته از سوی میراث فرهنگی اصفهان بازدید شورای فنی از این پل 400 ساله انجام شد که انتشار خبر آن به نوعی پاسخ به اعتراضات مردمی درباره اجرای این طرح بود.