طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و بدون آن
در گزارش زیر طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و بدون آن را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.

بستنی شاتوت یک نوع بستنی خوشمزه و خاص فصل بهار و تابستان است که خیلی راحت و سریع در منزل می توان تهیه کرد و از طعم فوق العاده آن لذت برد.
بستنی شاتوت با ثعلب
مواد لازم برای تهیه بستنی کیم | |
شیر |
۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
شاتوت | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱/۲ یک بسته |
ثعلب | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی شاه توت با ثعلب
-
برای تهیه طرز تهیه بستنی شاتوتی با ثعلب ابتدا باید شکر و ثعلب را ترکیب کنید.
-
سپس شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شیر گرم شود و سپس مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید. شیر را هم بزنید تا شکر و ثعلب کاملاً در آن حل شود.
-
بعد از حل شدن شکر در شیر، باید ۱/۲ یک بسته خامه صبحانه را به آن اضافه کنید.
-
مواد را به خوبی هم بزنید تا خامه در شیر حل شود. بعد از حل شدن خامه میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.
-
شاتوتها را در مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید.
-
در این مرحله باید پوره شاتوت را با مخلوط شیر و خامهای که از قبل آماده کرده بودید، اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و کمی وانیل نیز به آن اضافه کنید.
-
بعد از این که مواد بستنی را آماده کردید، باید بستنی را داخل یک ظرف دربدار بریزید و در فریزر قرار دهید. هر نیم ساعت یک بار درب فریزر را باز کنید و بستنی را هم بزنید. این کار موجب میشود تا بستنی شاتوتی شما بافت نرمی پیدا کند و یخی نشود.
-
بعد از حدود ۳ تا ۴ ساعت بستنی شاتوت خانگی و خوشمزه شما آماده است.
بستنی شاتوت بدون ثعلب
مواد لازم برای تهیه بستنی شاتوت | |
شاه توت تازه |
۱ لیوان |
شکر | ۱/۲ لیوان |
خامه | ۲ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
پوست سبز روی لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی شاه توت بدون ثعلب
-
برای طرز تهیه بستنی شاتوت بدون ثعلب ابتدا باید شاه توتها را همراه با شکر و پوست لیمو در مخلوطکن بریزید و مواد را برای ۱۰ دقیقه با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند.
-
در مرحله بعدی مواد میکس شده بستنی را از صافی همچون الکک رد کنید تا دانههای ریز شاه توت از مواد بستنی جدا شوند.
-
در این مرحله خامه و شیر را به همراه ترکیب شاه توت در مخلوطکن به مدت 30 ثانیه بریزید و مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
-
برای مرحله آخر میتوانید بستنی را در یک ظرف دربدار در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت هم بزنید یا آن را در بستنیساز بریزید و برای ۲۰ دقیقه فریز کنید. سپس بستنی را در یک ظرف بریزید و برای چند ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا کاملاً آماده شود.
فوت و فنهای طرز تهیه بستنی شاه توت
-
بهتر است از شاتوت شیرین و رسیده استفاده کنید اما میتوانید از شاه توت منجمد نیز استفاده کنید.
-
اضافه کردن ثعلب به بستنی موجب کشدار شدن آن میشود که در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.
-
برای تهیه بستنی شاتوت با شیر بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
-
برای تزیین بستنی میتوانید از چند شاه توت تازه یا بیسکویت روی بستنی استفاده کنید.
-
اگر دوست ندارید دانههای شاه توت در بستنی شما باشد، بهتر است آن را از یک الک یا صافی رد کنید.
-
شما میتوانید با توجه به ذائقه خودتان مقدار شاه توت را کم یا زیاد کنید.
-
برای درست کردن بستنی یخی شاه توت میتوانید مقدار خامه را کم یا زیاد کنید.
پرسش های متدوال متداول
چند نوع بستنی شاتوت داریم؟
بستنی شاتوت با ثعلب، بدون ثعلب، با خامه و یا به صورت یخی و بدون خامه و شیر داریم.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه بستنی شاتوت در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این بستنی نهایت لذت را برده باشید.