طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.

برترین‌ها - الهام مظفری: پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.
مواد لازم:
  • یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
  • دو قاشق غذاخوری آب سرد
  • یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
  • یک چهارم پیمانه خامه
  • یک پیمانه شیر
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
  • کمی نمک
  • یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه

طرز تهیه:

۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.

۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.

۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.

۴. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
۵. پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.
ارسال نظر