آموزش تصویری تمیز کردن میگو به سبک حرفهای ها!
اگه اهل غذاهای دریایی هستید و تو غذاهاتون میگو هم استفاده میکنید، خوبه که پاک کردن میگو رو هم یاد بگیرید چون گاهی ممکنه در شرایطی قرار بگیرید که نیاز باشه پوست کندن میگو رو خودتون انجام بدید.
وبسایت دونفره: اگه اهل غذاهای دریایی هستید و تو غذاهاتون میگو هم استفاده میکنید، خوبه که پاک کردن میگو رو هم یاد بگیرید چون گاهی ممکنه در شرایطی قرار بگیرید که نیاز باشه پوست کندن میگو رو خودتون انجام بدید. حتی اگه در نزدیکی دریا زندگی کنید و به میگو تازه دسترسی داشته باشید، میتونید میگو رو با پوست فریز کنید که تازه تر بمونه و بعد هنگام مصرف، پوست اونها رو جدا کنید. به هرحال اگه میگو دوست دارید، بد نیست پوست کندن و تمیز کردن اون رو هم یاد بگیرید. پس در ادامه مطلب با من همراه باشید.
پوست کندن میگو با دست
برای پوست کندن میگو با دست بهتره که اول پاهای ریز زیر شکمش رو جدا کنید. میگو رو با یک دستتون گرفته و با دست دیگه به راحتی می تونید پاهاش رو جدا کنید.
جدا کردن پاهای میگو
از همون قسمت زیر میگو که پاها رو جدا کردید، انگشت شصتتون رو زیر پوست میگو فشار بدید تا بالا بیاد و بتونید به راحتی پوست میگو رو از گوشتش جدا کنید.
بیرون آوردن پوست میگو
در بعضی از دستورات غذایی مثل کوکتل میگو شما به میگو دم دار نیاز دارید. پس توی این مرحله بعد از جدا کردن پوست، اجازه میدید که دم میگو باقی بمونه.
میگو پاک شده همراه با دم
اما اگه میخواید دم میگو رو هم از اون جدا کنید، قسمت انتهایی میگو رو با یک دست و دم میگو رو با دست دیگه گرفته و به آرامی بکشید تا دم میگو هم جدا بشه.
پوست کندن میگو با قیچی آشپزخانه
برای جدا کردن پوست به کمک قیچی، نوک قیچی رو بین پوست و گوشت میگو از قسمت بالای اون یعنی کمر میگو، قرار داده و پوست رو تا رسیدن به دم میگو با قیچی برش بزنید.
برش زدن پوست میگو
بعد به راحتی با دستتون پوست میگو رو از قسمت برش زده جدا کرده و گوشت میگو رو از اون بیرون بیارید. دم میگو رو هم در صورتی که خواستید جدا کنید، به روشی که در بالا توضیح داده شد، عمل کنید.
تمیز کردن رگ سیاه میگو
بعد از اینکه به یکی از روش های بالا پوست میگو رو جدا کردید، به کمک یک چاقو نوک تیز، پشت کمر میگو رو یک برش از ابتدا تا انتها ایجاد کنید.
برش زدن کمر میگو به وسیله چاقو
حالا باید به دنبال یک رگ مشکی بگردید، معمولا میگوهای درشت تر رگ بزرگ تری دارن که در واقع داخل اون چیزهایی هست که قبل از صید، میگو خورده. ممکنه خیلی از میگوها مخصوصا میگوهای ریزتر اصلا این رگ رو نداشته باشن. به کمک چاقو اون رگ رو از گوشت میگو جدا کرده و اون رو بیرون بیارید.
جدا کردن رگ سیاه پشت کمر
حالا کافیه که میگوها رو به خوبی بشورید و برای تهیه غذای مورد نظرتون استفاده کنید.