۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است
برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند.
1. کباب کردن برگر
کباب کردن برگر کاری است که مردها هم انجام میدهند. بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزهای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد
2. نگهداری از موز
برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.
3. پوست کندن سیر
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا میشود.
4. پوست کندن زنجبیل
بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.
5. ماهی را روی برشهای لیموترش کباب کنید
وقتی ماهی را روی گریل میگذارید به سطح آن میچسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست میدهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه میکنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی میبخشند.
6. گرم کردن پیتزا
وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم میکنید، خشک میشود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد. اما میتوانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.
7. برش دادن گوجهفرنگی گیلاسی
گوجهفرنگیها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید.
8. خرد کردن پیاز
برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه میکنیم حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.
9. دم کردن چای
چای با رنگهای مختلف زمانهای متفاوتی برای دم کشیدن دارند.
چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
10. تخم مرغ
برای برداشتن پوستهای ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوستهی آن استفاده کنید.
11. خرد کردن مرغ
برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.
12. پخت بوقلمون
اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، میتوانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.
13. خنک کردن نوشیدنی ها
برای اینکه نوشیدنی شما سریعتر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
14. تازه نگه داشتن کوکی
برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را میگیرد و برای زمان طولانیتری تازه میماند.