طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و مقوی
طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

کوکی کره بادام زمینی یک نوع شیرینی خوشمزه است که طرز تهیه آن بسیار آسان می باشد که در ادام آموزش تهیه این نوع مدل کوکی را به صورت مرحله ای همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم:
کوکی کره بادام زمینی
کوکی کره بادام زمینی شیرینی خوشمزه بسیار سبک است و مخصوص افرادی می باشد که طعم و مزه کره بادامی زمینی را دوست دارند. مصرف این کوکی با چای، قهوه یا شیر گزینه بسیار مناسبی برای عصرانه می باشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کره بادام زمینی شیرینی | |
تخم مرغ | دو پیمانه |
آرد | سه پیمانه |
کره |
یک پیمانه |
شکر |
یک پیمانه |
شکر قهوه ای | یک پیمانه |
کره بادام زمینی | یک پیمانه |
جوش شیرین |
۲ قاشق چایخوری |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
بستنی دلخواه |
یک عدد |
طرزتهیه کوکی کره بادام زمینی
-
برای تهیه کوکی کره بادام زمینی، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-
در مرحله بعد آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
-
در یک کاسه، کره را هم بزنید تا نرم شود.
-
سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
تخم مرغهای همزده را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید.
-
کره بادام زمینی و وانیل را اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند.
-
مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.
-
توپهایی به اندازه یک قاشق غذاخوری درست کنید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید.
-
آنها را به آرامی با ته لیوان، گوشت کوب یا دست فشار دهید تا تخت شوند.
-
سپس کوکی ها را به مدت ۹ تا ۱۳ دقیقه تا زمانی که قهوهای شوند بپزید.
-
اجازه دهید کاملا سرد شود، سپس بین هر دو کوکی یک قاشق بستنی مورد علاقه تان را قرار دهید و به آرامی فشار دهید. میتوانید همان لحظه میل کنید یا در پلاستیک بپیچید و در فریزر بگذارید تا آماده خوردن شود.
آموزش طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی بسیار ساده و خوشمزه
سخن آخر