تئاتر خیابانی محمل مناسبی برای ارائه غیرمستقیم سبک زندگی است
نایبرئیس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان گفت: تئاتر به ویژه تئاتر خیابانی، محمل مناسبی برای آموزشهای شهروندی و ارائه غیرمستقیم سبک زندگی است.
نایبرئیس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان گفت: تئاتر به ویژه تئاتر خیابانی، محمل مناسبی برای آموزشهای شهروندی و ارائه غیرمستقیم سبک زندگی است.
عفت پدرام فر در گفتوگو با خبرنگار ایسنا - منطقه اصفهان در کاشان، اظهار کرد: قریب به اتفاق هنرمندان پیشکسوت تئاتر کاشان، از نیروهایی هستند که فعالیتهای انقلابی نیز داشتهاند و حمایت فرهنگی از این هنرمندان ضروری است.
وی افزود: هنرمندان با توجه به شرایط امروز جامعه باید حواس خود را جمع کنند و دقت داشته باشند که در جریان برگزاری جشنواره تئاتر مهر و کارهای هنری مسئلههای حاشیهساز اتفاق نیفتد که بافت مذهبی و فرهنگی شهر زیر سؤال و انتقاد برود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به برگزاری جشنواره در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، تأکید کرد: رعایت شاخصهای مطرح و متناسب با انقلاب اسلامی برای مخاطب خاص به ویژه دانش آموزان و جوانان میتواند گروه هدف بیشتری را جذب کرده و در تبیین اهداف امام و شهدا تأثیر زیادی داشته باشد.
پدرام گفت: تئاتر به ویژه تئاتر خیابانی، محمل مناسبی برای آموزشهای شهروندی و ارائه غیرمستقیم سبک زندگی است که میتواند به فرهنگسازی پیرامون موضوعهای مورد نیاز جامعه و معضلات فرهنگی مثل طلاق، تجملگرایی، وجدان کار اجتماعی و حقوق شهروندی بپردازد.
به گزارش ایسنا، چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر مهر کاشان به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان با حمایت مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۹ آذر آغاز شده و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد. 28 گروه هنری از 13 شهر به اجرای نمایش میپردازند که 17 نمایش صحنهای و 11 نمایش به صورت خیابانی است.