صادقی: برخی از حالا درباره فتنه ۹۸ صحبت می‌کنند

عضو فراکسیون امید گفت: برخی که پایگاه خودشان را ضعیف ارزیابی کرده‌اند در تلاش هستند تا با استفاده از ابزار نظارتی و یا برچسب زدن‌ها مثل فتنه، انتخابات را به نفع خود مهندسی کنند. الان یک سال تا انتخابات مانده ولی شاهد بحث فتنه جدید ۹۸ هستیم و مشخص نیست که منظور از فتنه چیست.

اعتمادآنلاین| عضو فراکسیون امید گفت: برخی که پایگاه خودشان را ضعیف ارزیابی کرده‌اند در تلاش هستند تا با استفاده از ابزار نظارتی و یا برچسب زدن‌ها مثل فتنه، انتخابات را به نفع خود مهندسی کنند. الان یک سال تا انتخابات مانده ولی شاهد بحث فتنه جدید ۹۸ هستیم و مشخص نیست که منظور از فتنه چیست.

محمود صادقی عضو فراکسیون امید در نطق میان دستور ضمن تبریک تولد حضرت عیسی پیامبر صلح و رحمت گفت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب لازم است که ارزیابی کنیم که طی سیاست‌هایی انجام شده چه تغییرات و دگرگونی انجام شده است. این ارزیابی باید بر اساس شاخص های علمی و به دور از حب و بغض باشد.

به گزارش «اعتمادآنلاین» ، این عضو فراکسیون شفافیت در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس شاخص های متداول برای حکمرانی خوب شاخص های مانند عدالت، شمول گرایی ، شفافیت و اهتمام نگری مورد نظر است. بررسی این شاخص های نشان دهنده بهبوبد نسبی از جمله در بعد سلامت و رشد علمی خوبی هستیم.

صادقی ادامه داد: در رشد امید به زندگی و ردش علمی شاهد رشد خوبی هستیم و لی در رفاه اجتماعی و در توزیع درآمد شاهد رشد چشمگیری نسیتیم . البته اگر تلاش زیادی برای فقرزدایی انجام شده باشد ولی در ۵۰ سال اخیر شاخص ضریب جینی ثابت بوده و در مرز ۴ دهم مانده که نشان دهنده یک نابرابری اقتصادی و فقر و غنا وجود است. هرچند در مقاطعی بهبود داشته ولی تغییر معنادار نبوده یعنی دارایی کمتر از ۱۰ درصد از مردم ۱۴ برابر بقیه کشور است که نبود برنامه راهبردی جامع و علمی برای فقرزدایی و نحوه اجرای برنامه یارانه از عوامل این مساله است.

این عضو فراکسیون امید با بیان اینکه در کنار بهبود شاخص‌ها ما شاهد کاستی ضریب اجتماعی مانند افزایش طلاق و نابسامانی های دیگر اجتماعی هستیم که بسیار نگران کننده است، گفت: بر اساس آمار سازمان زندان‌ها در سال ۵۸ از هر ۱۰۰ هزار نفر تنها ۲۳ زندانی ولی این نرخ در سال ۸۶ به ۲۳۸ و اکنون بالای ۲۲۵ هزار زندانی داشته و در رده ۱۰ کشور اول جهان هستیم.

وی تاکید کرد:همچنین از لحاظ توسعه تلاش های خوبی انمجام شده که نباید از آن چشم پوشی کرده ولی توسعه هیچ گاه بر مبنای توسعه پایدار و متوازن و بر اساس آمایش نبوده و اکنون شاهد عدم تعادل و بحران‌های خطرناک و تن‌ ها و ناآرامی‌ها در سطح کشور و بین استان‌ها هستیم و در جریان لایحجه بودجه اعتراض نمایندگان خوزستان و کهگیلویه بود که این رفتار نمایندگانم تجلی مردم استان‌ها است. استان‌های محروم نگران آن هستند که منابع خدادای آنان نامتوازن توزیع می‌شود.

صادقی با اشاره به برخی اظهارنظرات درباره انتخابات سال آینده، تصریح کرد: در شاخص مشارکت هر سال شاهد برگزاری یک انتخابات بودیم و سطح بالایی از مشارکت را شاهد بودیم و به طور متوسط ۶۰ درصد مردم شرکت ولی به سبب نقض بی طرفی و کوتاه نظری این ظرفیت تبدیل به عرصه منازعات سیاسی می‌شود . برخی که پایگاه خودشان را ضعیف ارزیابی کرده‌اند در تلاش هستند تا با استفاده از ابزار نظارتی و یا برچسب زدن‌ها مثل فتنه، انتخابات را به نفع خود مهندسی کنند. الان یک سال تا انتخابات مانده ولی شاهد بحث فتنه جدید ۹۸ هستیم و مشخص نیست که منظور از فتنه چیست کسانی که از این برچسب استفاده می کنند بدانند که این رفتارشان به منافع ملی ضربه می‌زنند.

ارسال نظر