۱۰۹ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی اصفهان شناسایی شدهاست
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با اشاره به شناسایی ۱۰۹ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی استان اصفهان، اظهار کرد: عملیات ایمن سازی ۶۷ نقطه مصوب کشوری استان اصفهان با اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با اشاره به شناسایی ۱۰۹ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی استان اصفهان، اظهار کرد: عملیات ایمن سازی ۶۷ نقطه مصوب کشوری استان اصفهان با اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایمنا ، فرزاد دادخواه اظهار کرد: استان اصفهان با داشتن بیش از ۱۱هزار و ۵۰۰کیلومتر راه و ۲۵ هزار کیلومتر راه همسنگ به عنوان چهار راه ترانزیت کشور نقش ویژه ای در سطح ملی در زمینه حمل ونقل بار و مسافر ایفا می کند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با اشاره به حجم تردد خودروهای سنگین و وجود صنایع و معادن بزرگ در محورهای شریانی استان اصفهان، گفت: از سال ۹۲ تا کنون عملیات ترمیم رویه آسفالت یکهزار و ۳۰۰ کیلومتر از راه های استان اصفهان با تلاش همکاران، مساعدت مسئولین و توان اجرایی پیمانکاران پیگیری و انجام شده است.
وی از انجام عملیات لکه گیری روکش آسفالت با تعریف پروژه های متعدد در محورهایی نظیر جندق- معلمان، داران- اصفهان، ملااحمد- نائین، انارک- نائین بر اساس اولویت بندی خبر داد و افزود: برنامه ریزی های لازم برای درز گیری، لکه گیری و ترمیم رویه آسفالت جاده ها در نیمه دوم سال جاری و سال آینده نیزانجام شده است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: عملیات ارتقا ایمنی ۵۰۰ کیلومتر از محورهای پرتردد استان اصفهان با بهره گیری از ماشین آلات و امکانات موجود با انجام عملیات شانه سازی؛ اصلاح شیب شیروانی و... با حداقل هزینه ممکن انجام شد.
وی به برنامه ساماندهی۲۰۰ تقاطع و سه راهی های استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد از برنامه ساماندهی تقاطع و سه راهی های استان اصفهان اجرا شده است.
دادخواه اجرای زیرگذرهای پیش ساخته در محورهایی نظیر میمه، درختک، کهرویه و... را از دیگر اقدامات انجام شده و در دست اقدام در این معاونت عنوان کرد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان گفت: با بهره گیری از ماشین آلات، کلیه عملیات ترانشه برداری و عملیات خاکی در ۱۰۹ نقطه پرتصادف استان اصفهان به صورت امانی توسط پرسنل زحمتکش و ماشین آلات موجود انجام و برنامه ریزی جهت انجام عملیات سایر نقاط نیز دردست انجام است.
وی به استفاده از تکنولوژی های نوین در پروژه های این حوزه اشاره و تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی میکرو سرفیسینگ،آسفالت پلیمری، پودر لاستیک جاذب تنش و...از جمله اقدامات نوین در این حوزه به شمار می آید.
وی توجه به خرید ماشین آلات جدید، تعمیر و بازسازی ماشین آلات موجود را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: ۵ دستگاه ماشین شامل لودر و جرثقیل در راستای افزایش توان ماشین آلات این اداره کل خریداری شده و بازسازی ونوسازی سایر ماشین آلات در حال انجام است.
وی با اشاره به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر افزایش بارندگی ها در استان اصفهان خاطرنشان کرد: ۱۰۰ اکیپ راهداری دائم و موقت برای اجرای طرح راهداری زمستانه در طول راه های استان اصفهان و ۷۵ گردنه برف گیر در آماده باش کامل هستند.
دادخواه ی با بیان اینکه ۷۵۰ نفر از نیروهای مجرب راهداری در این طرح به مردم خدمت رسانی خواهند کرد، اضافه کرد: در اجرای این طرح ۵۵۰ دستگاه ماشین آلات و بالغ بر ۲۰۰ دستگاه تجهیزات راهداری مانند نمک پاش و تیغه های برف روب به کار گرفته شده اند.
وی با بیان اینکه هرساله شاهد زخمی یا کشته شدن راهداران عزیز در حین انجام وظیفه در جاده ها هستیم افزود: تنها عشق به خدمت به مردم است که این فرشتگان نجات را در سخت ترین شرایط به خدمت رسانی به مردم عزیز تشویق می کند.