بهترین روش کاشت گل پریوش و نگه داری و پرورش آن

نام دیگر گل پریوش وینکا است. در کاشت گل پریوش به این نکته توجه داشته باشید که این گل در شرایط های آب و هوایی و نور بسیار معمولی هم به خوبی رشد می کند.

نام دیگر گل پریوش وینکا است. در کاشت گل پریوش به این نکته توجه داشته باشید که این گل در شرایط های آب و هوایی و نور بسیار معمولی هم به خوبی رشد می کند.
کاشت گل پریوش مراحل مختلفی دارد که در ادامه مطلب زیر برای شما به طور مفصل شرح خواهیم داد. رایج ترین روش تکثیر این گل از طریق کاشت بذر می باشد.
مراحل کاشت گل پریوش
کاشت گل پریوش کاری بسیار آسان است که با رعایت ۷ نکته زیر بسیار راحت تر نیز خواهد شد.
تهیه بذر گیاه پریوش باید از مکان های مطمئن صورت گیرد تا قوه نامیه آن مناسب باشد.

  • در یک گلدان که کوکوپیت و پیت ماس در قسمت سطحی خاک قرار دارد این بذرها را بکارید. سعی کنید تا عمق ۶ میلیمتری این بذرها را در خاک فرو ببرید.
  • دمای ۲۴ تا ۲۵ درجه برای قرار دادن گلدان حاوی بذر گل پریوش بهترین دماست. از طرفی تا زمان جوانه زدن این بذرها باید آبیاری گلدان به وفور انجام شود.
  • برای جوانه زدن سریع با کشیدن یک پلاستیک بر روی گلدان و ایجاد سوراخ هایی بر روی پلاستیک جهت تهویه هوا برای گلدان شرایط گلخانه ای ایجاد کنید.
  • مدت زمان جوانه زنی معمولا ۳ الی ۵ روز می باشد.
  • بعد از رسیدن ارتفاع جونه ها به ۵ الی ۸ سانتی متر می توانید آن ها را به محل اصلی منتقل کنید.
  • ۱۲ الی ۱۴ هفته زمان کافی برای گلدهی این گیاه می باشد.
  • پس از بیان نکات قابل توجه برای کاشت گل پریوش نوبت می رسذ به معرفی این گیاه زینتی.
معرفی گل پریوش
گل پریوش گلی خزنده و همیشه سبز می باشد. این گیاه عمر چند ساله دارد. برخی از این گل ها دوبار در سال گل می دهند و این اتفاق جالبی می تواند برای علاقمندان به گل باشد. زمان باز شدن گل های این گیاه اواسط زمستان تا اواسط بهار است. جنگل ها، خاک‌ های گچی و رسی دارای زهکش مناسب برای رشد این گیاه خوب هستند. برگ های این گیاه بیضی شکل، سبز براق و بدون کرک است و دارای گل های صورتی تیره و سفید با مرکز قرمز هستند.
شرایط نگهداری گیاه پریوش
پس از شرح مراحل کاشت گل پریوش و معرفی این گل زیبا بهتر است شرایط نگهداری این گیاه زینتی را برای شما بازگو کنیم.
خاک: خاک لومی و مخلوط خاک حاصلخیز باغچه، خاکبرگ پوسیده، ماسه و کود دامی پوسیده برای رشد مناسب این گیاه بهترین بستر می باشد.
  • آبیاری: آب دادن زیاد سبب بروز حساسیت این گیاه می شود و بهترین زمان برای آبیاری آن وقتی است که سطح خاک آن خشک شده باشد.
  • دما: ۲۱ تا ۲۵ درجه سانتی‌ گراد بهترین دما برای پرورش گل پریوش است.
  • نور: این گیاه باید ۶ ساعت در طول روز در معرض نور خورشید قرار بگیرد.
  • کوددهی: کود شیمیایی کامل یا کود مایع کودهای مناسبی برای رشد و تغذیه گیاه پریوش هستند.
در پایان این قسمت از دانستنی های پرورش گل و گیاه با عنوان کاشت گل پریوش از توجه و همراهی شما بی نهایت متشکریم. امیدواریم توانسته باشیم شما را با شیوه پرورش این گل آشنا کنیم.
منبع : آرگا
در صورت تمایل برای دیدن سایر مطالب آموزشی کاشت درخت و گیاه کلیک کنید.
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار