آشنایی با نگهداری و کاشت گل آلاله

گل آلاله، گیاهی بسیار زیبا با گونه های مختلف است که در این نمونه دارای گلبرگ های بسیار زیاد است که زیبایی این گیاه را دوچندان کرده است.

گل آلاله، گیاهی بسیار زیبا با گونه های مختلف است که در این نمونه دارای گلبرگ های بسیار زیاد است که زیبایی این گیاه را دوچندان کرده است.

این گیاه زیبا از واریته آلالگان شناخته می شود و زیبایی منحصر به فرد آن باعث شده است از آن برای دیزاین دسته گل عروس و یا تاج گل های زیبا برای اعیاد و جشن ها بکار گرفته شود.

به این گیاه به اصطلاح گل بریده می گویند.

این گیاه زیبا را هم در فضای آزاد مثل باغچه ی حیاط، بالکن یا تراس و هم در فضای بسته مثل خانه های ویلایی و آپارتمانی می شود نگهداری کرد.

گل آلاله را معمولا در اواخر زمستان و همچنین اوایل بهار در گلخانه ها می بینیم و در حقیقت یکی از گل های نمادین بهاری محسوب می شود.

اما به طور کلی در فضای آزاد از اوایل بهار به گل می نشیند و می شود از آن در شرایط مطلوب گلخانه ای نگهداری کنید تا در فصول پاییز و زمستان و مخصوصا بهار از گل های زیبای آن بهره ببرید.

در فصل تابستان با توجه به گرمای هوا در فضای آزاد برگ های گیاه زرد خواهد شد.

گل آلاله در فضای آزاد از اوایل بهار به گل می نشیند

خاک مورد نیاز آلاله چیست؟

اگر قصد دارید آلاله را در حیاط منزل بکارید برای خاک مورد نیاز آن ترکیب خاک باغچه و خاک برگ را استفاده کنید.

یادتان باشد خاک باغچه ای که از آن استفاده می کنید، باید خاکی قوی و سالم باشد تا پاسخ خوبی را بگیرید و نتیجه مطلوبتری را داشته باشید.

اما اگر مثل من علاقه دارید آلاله را در گلدان نگهداری کنید بهترین و مطلوبترین خاک برای آلاله مخلوطی از کوکوپیت، پرلیت و پیت ماس هست.

مطلوبترین خاک برای آلاله مخلوطی از کوکوپیت، پرلیت و پیت ماس هست

نور مناسب گل آلاله

گیاه محیط روشن را دوست دارد.

بهترین نور برای نگهداری آلاله در محیط داخلی منزل، گلخانه، پاسیو و یا پشت پنجره جنوبی و شرقی هست که نور فیلتر شده را به گیاه می رساند، اما باید این را هم بگویم که گیاه آفتاب دوستی هم هست و در شرایط سایه آفتاب بهترین و مطلوبترین رشد خودش را دارد.

شما می توانید این گیاه را در باغچه و مکان سایه آفتاب نگهداری کنید اما این را بدانید هرچه تابش نور بیشتر باشد میزان آبدهی به آلاله هم بیشتر می شود.

آلاله گیاهی است که نیاز آبی متفاوتی دارد به این شکل که در فصل بهار نیاز آبی بالایی دارد اما با وارد شدن به فصل تابستان و با زرد شدن رنگ برگ های گیاه، باید آبیاری را کاهش بدهید تا زمانی که آلاله به خواب برود.

کم کم آبدهی را به صفر برسانید. این نمونه از آبدهی برای آلاله هایی هست که در حیاط از آن ها مراقبت و نگهداری می کنید.

در صورتی که آلاله را در محیط داخلی منزل نگهداری می کنید آبدهی گیاه را 3 الی 4 بار در هفته انجام بدهید.

یادتان نرود که آلاله به سرمای زمستان حساسیت دارد پس در زمستان آلاله های حیاط را با پلاستک بپوشانید.

مطلوبترین خاک برای آلاله مخلوطی از کوکوپیت، پرلیت و پیت ماس هست

در زمستان آلاله های حیاط را با پلاستک بپوشانید

برای تکثیر آلاله شما می توانید از طریق بوته، بذر یا ریشه در ماه های اسفند و فروردین دست به کار شوید.

شما برای دستیابی به نتیجه بهتر برای هر کدام از روش های گفته شده گیاه تکثیری و یا بذر را در مکان پرنور قرار بدهید. اگر هم قصد دارید به گیاهتان استراحت بدهید تا بعد از خواب آن رشد بهتری داشته باشد می توانید در فصل تابستان آبدهی را کم کم به صفر برسانید و شاخ و برگ خشک شده را قطع کنید و اجازه بدهید به خواب برود تا با رسیدن فصل بهار و شروع آبدهی به گیاه، گیاه از خواب بیدار شود و باز هم به گل بنشیند.

گردآوری: بیتوته

در صورت تمایل برای دیدن سایر مطالب آموزشی کاشت درخت و گیاه کلیک کنید.
ارسال نظر