کاهش بیش از ۵۰درصدی تقاضای خرید گوشت در اصفهان

با افزایش قیمت گوشت قرمز، تقاضای برای خرید این کالای اساسی خانوار در اصفهان بیش از ۵۰درصد کاهش یافته است.

با افزایش قیمت گوشت قرمز، تقاضای برای خرید این کالای اساسی خانوار در اصفهان بیش از ۵۰درصد کاهش یافته است.

به گزارش صداوسیما؛ معاون اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: افزایش چشمگیر قیمت گوشت در ماه های اخیر ، قدرت خرید مصرف کنندگان این محصول را به نصف کاهش داده است.

اصغر پور باطنی از کاهش 80درصدی واردات گوشت از شهرهای همجوار استان هم خبر داد و افزود: افزایش صادرات و کاهش واردات گوشت به دلیل فعالیت برخی از واسطه گران سودجو در این حوزه، از موثرترین عوامل افزایش نرخ این ماده پروتئینی مصرف خانوار در بازار است.

وی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت مخلوط گوسفندی با چربی در بازار اصفهان 99هزار تومان، گوشت گوسفندی بدون چربی 105هزار تومان و گوشت بدون استخوان هم 120هزار تومان عرضه می شود.

ارسال نظر